Hakan Çalhanoğlu en az 20 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu'nun değeri üç yılda 120 kat arttı. Leverkusenli futbolcunun değeri 18 milyon euroyu da çoktan aştı.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Çalhanoğlu en az 20 milyon euro!
Hakan Çalhanoğlu'nun kıymeti üç yılda 120 kat arttı. Leverkusenli futbolcunun kıymeti 18 milyon euroyu da çoktan aştı.

Bayer Leverkusen'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Bundesliga'ya damga vuran isimlerden oldu. Son şekilde attığı golle Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'i yıkan 21 yaşındaki futbolcu Avrupa'da son yılların azami değerlenen oyuncularından biri oldu.

Bundan üç sene evvela bonservisi 1 milyon euro dahi etmeyen Çalhanoğlu, bugün nedeni ile değerini 18 milyon euroya yükseltti. Şu an transfer olması şeklinde kulübünün 20 milyon eurodan aşağı bırakmayacağı belirtilen genç yıldızın, performansını bu biçimde sürdürmesi zorunda bir kaç ay içerisinde 25 milyon euroluk bir değere ulaşacağı yorumları yapılıyor.

2012 Şubat'ında Karlsruhe'de 150 bin euro bulunan bonservis değeri, tıpkı senenin haziran ayında 1 milyon euroya çıkan Hakan, 2013 Kasım'ında Hamburg'da 4 milyon euroluk bedele ulaştı. Hamburg'dan Leverkusen'e 14 milyon euro karşılığında giden oyuncu, burda da yükselişini sürdürdü.

Son değerlendirmeye kıyasla 18 milyon euroyu bulan oyuncunun, lazım Bundesliga lazım Avrupa'daki maçlarla bu rakamı da çoktan aştığı, yeni güncellemeyle müşterek daha yukarılarda belireceği belirtiliyor.

(Milliyet)

Kaynak: FANATİK

Yorumlar