Hakan Çalhanoğlu, çeyrek finali istiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanşında, yarın İspanya'nın Atletico Madrid takımına konuk olacak Alman ekibi Bayer Leverkusen'den milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ilk maçta elde edilen 1-0'lık galibiyetin avantajını korumaya çalışacaklarını söy

Google Haberlere Abone ol
Hakan Çalhanoğlu, çeyrek finali istiyor
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanşında, yarın İspanya'nın Atletico Madrid takımına misafir olacak Alman takımı Bayer Leverkusen'den ulusal futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ilk maçta elde edilen 1-0'lık galibiyetin avantajını korumaya çalışacaklarını söyledi.

İspanyol El Mundo gazetesine konuşan Hakan Çalhanoğlu, turu geçmek için aşırı kocaman bir şansa sahip olduklarını anlatım ederek, 'Hücum oynama sırası şimdi Atletico’da fakat aşırı dikkatli olmalılar. Kaliteli bir takımız ve bir gol atarsak onlar için aşırı zor olacak. Bu fırsatı değerlendirmeye çalışacağız. Bir gol bizim için altın değerinde olur' izahatsında bulundu.

İlk maçta takımının galibiyet golünü atan ulusal futbolcu, 'En kocaman turnuva bulunan Şampiyonlar Ligi’nde gol atmak her futbolcunun rüyasıdır. Küçük yaştan bu güne ben de buna aynı şeylerin hayalini kurdum ve bu gerçek oldu. İlk maçta Atletico’ya attığım bunun şeklinde diğer goller de atarsam her şey daha da güzel olur' yorumunu yaptı.

Rakip takım Atletico Madrid’de oynayan Arda Turan ile son zamanlarda konuşma fırsatı bulamadığını da belirten Bayer Leverkusenli futbolcu, 'Arda, Türkiye’nin en aşırı futbolcularından biri. Ona aşırı kocaman saygım var' ifadesini kullandı.

Hakan bununla beraber Bayer Leverkusen teknik direktörü Roger Schmidt’e takım şekilde güvendiklerini, Alman teknik adamın kendisine gösterdiği güvenden de memnun olduğunu söyledi.

Atletico Madrid’in Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti ve La Liga’nın son şampiyonu olduğunu hatırlatan Hakan, Atletico’yu eleyip Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselmeleri şeklinde sahada bir çeşit flamenko dansı bulunan Sevillana oynayabileceğini anlatım etti.

Öte yandan transferde adı Barcelona bunun şeklinde birtakım İspanyol takımlarıyla anılan gurbetçi futbolcu, İspanyolca kursuna gitmesi ve tatillerini İbiza’da geçirmesiyle ilgili yöneltilen bir soruya ise 'Takımda çok sayıda şahıs yabancı lisan öğreniyor. Dil öğrenmek aşırı hoşuma gidiyor ve bunu iyi bir biçimde yapmak istiyorum. Bunu yaparken de kocaman haz alıyorum. İbiza’da hava aşırı güzel, bireyler aşırı iyi. Tatil yapmak için en aşırı yerlerden biri' cevabını verdi.

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar