Hajrovic: Werder Bremen'e geldiğim için endişeli değilim

Galatasaray ile sözleşmesini tek taraflı feshederek geçici lisansla Werder Bremen'e giden Izet Hajrovic, Alman basınına konuştu. Boşnak futbolcu, sosyal medya üzerinden ağır küfürler yediğini belirtirken, "Werder Bremen'e geldiğim için endişeli...

Google Haberlere Abone ol
Hajrovic: Werder Bremen'e geldiğim için endişeli değilim

Galatasaray ile sözleşmesini tek taraflı feshederek geçici lisansla Werder Bremen'e giden Izet Hajrovic, Alman basınına konuştu. Boşnak futbolcu, sosyal medya üzerinden ağır küfürler yediğini belirtirken, "Werder Bremen'e geldiğim için endişeli değilim." dedi.

Galatasaray ile sözleşmesini feshederek Werder Bremen'e imza atan ve sarı kırmızılı takımla davalık olan Izet Hajrovic, Alman basınına açıklamalarda bulundu. Sporx.com'un haberine göre, Innsbruck karşısında aldıkları 5-2'lik galibiyet karşısında Werder Bremen'de ilk kez forma giymesi hakkında konuşan Izet Hajrovic, kendini rahat hissettiğini ve iyi şeyler yaptığını ifade etti.

Galatasaray'da çok fazla şans bulamaması ve maç eksiğinin olup olmaması sorulan Boşnak futbolcu, "Galatasaray'da 15 maç oynadım ve beklenenden fazlasını yaptım. Drogba, Sneijder ve teknik direktör Mancini bana güven verdi. Maç eksiğim kesinlikle yok." diye konuştu.

Basın mensubunun Galatasaray'a gitmekle hata edip etmediğini sorması üzerine ise Izet Hajrovic, İstanbul'da çok farklı ve önemli bir tecrübe yaşadığını dile getirdi. Galatasaray'a gitmekle hata yaptığını düşünmediğini belirterek, "Bu benim için büyük bir deneyim oldu. Şampiyonlar Ligi maçlarında çılgın atmosfer vardı. Ve ayrıca Drogba, Sneijder gibi oyunculardan birçok şey öğrendim." açıklamasını yaptı.

'GALATASARAY İSTEDİĞİ ŞİKAYETTE BULUNABİLİR'

Galatasaray'dan ayrılması hakkındaki soruları da cevaplayan Hajrovic, "Werder Bremen'e geldiğim için endişeli değilim. Kafa olarak yüzde yüzümü Werder Bremen'e vermeye hazırım. Kontratımda her şeyin süresinin dolduğundan eminim. Galatasaray bunun için istediği şikayette bulunabilir. Bu onların sorunu." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden, facebook sayfasında kendisine yönelik hakaretler hakkında da konuşan Boşnak isim, "Bu yorumları fark ettim. Bana ve aileme yönelik oldukça kötü sözler var. Bu yorumlar 1-2 hafta daha sürebilir." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar