Hajroviç: Türk pasaportuna sahip olmayı isterim

Galatasay’ın yeni transferi İzet Hajroviç, Türk pasaportuna sahip olmayı çok istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hajroviç: Türk pasaportuna sahip olmayı isterim

Galatasay’ın yeni transferi İzet Hajroviç, Türk pasaportuna sahip olmayı çok istediğini söyledi.

    Galatasaray’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Bosnalı oyuncu İzet Hajroviç, Antalya’da basın mensuplarının sorularını cevapladı.
    Yeni transfer Hajroviç, “Kariyerimde çok önemli bir adım attım. Umuyorum İstanbul’da çok önemli işler yapacağım.Türk pasaportuna sahip olmayı çok isterim. Kaç sene içerisinde bu gerçekleşecek bilmiyorum ama bunu isterim. Adaptasyon benim hayatımın hiçbir döneminde problem olmadı. Oynadığım takımlarda da adaptasyon sorunum olmadı. Rahat kolay ve pozitif bir insanım. Galatasaray’da çok değerli ve pozitif insanlar var. Yeni bir takıma geldiğim için başkalarıyla kıyaslanma olabilir. Benim için Galatasaray adına ne yapabileceğim önemli. Şu anda yapacaklarıma odaklanmış durumdayım.” dedi.


    Hajroviç, son olarak formayı kapmak için elinden geleni yapağını ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:
    “Takımda çok değerli oyuncular var. Ben elimden geleni yapıp oynamak isterim. Şansı yakalayıp iyi değerlendirip, formayı kapmak istiyorum. Bir kanat oyuncusu için hızlı olması ve birebirde iyi olması önemlidir. Bende bu konularda iyiyim. Bazı şeyler için biraz daha zaman lazım. Sağ ayağımı geliştirmem gerekiyor bunu biliyorum.” CİHAN

Yorumlar