Hajrovic, Lazio'ya gidiyor

Bundesliga'da Werder Bremen formasıyla bekleneni veremeyen Izet Hajrovic'in yeni durağının İtalyan Lazio olacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Hajrovic, Lazio'ya gidiyor
Bundesliga'da Werder Bremen formasıyla bekleneni veremeyen Izet Hajrovic'in yeni durağının İtalyan Lazio olabileceği iddia edildi.

Galatasaray ile alternatifleri olaylı bir biçimde ayrılan Izet Hajrovic, Werder Bremen'de de tutunamadı. Sarı-Kırmızılı ekiple parasını alamadığı için FIFA'lık bulunan Hajrovic, Werder Bremen'de bu sezon 14 maçta forma şansı bulsa da epey bir etkisiz bir görüntü çizdi. Bu maçlarda skora yardımı bulunmayan oyuncu kupada ise bir gol attı.

Skorer'in haberine göre, Bundesliga takımı ile 2018'e dek sözleşmesi bulunan Hajrovic ile kulübün sezon sonunda yollarını ayıracağı iddia edildi. Gelişmeleri yakından takip eden Lazio'nun bu etapta devreye girdiği bildirildi. İtalyan ekibinin Boşnak futbolcuyu, uzun yıllardır takipte olduğu, transferi için girişimlere başladığı duyuruldu.

Güçlü bir kanat oyuncusu arayan Lazio'nun Ajax'ın Danimarkalı futbolcusu Lasse Schöne'nin ardına düştüğü lakin kulübünün oyuncuyu bırakmamasının arkasından rotanın Hajrovic'e çevrildiği anlatım edildi.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar