"Haddini bilerek oynayınca başarı geliyor"

- Akhisar Belediyesporlu futbolcu Caner Osmanpaşa: - "İkinci devreye kötü başladık, toparlandık ama ilk yarı kadar iyi oynayamadık" - "Takım halinde savunma yaptığımız için savunma ön plana çıktı. Douglao ile iyi bir ikili olduk"

Google Haberlere Abone ol
"Haddini bilerek oynayınca başarı geliyor"


İZMİR (AA) - ALİ KORKMAZ - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un 2015-2016 sezonunda en fazla süre alan futbolcusu Caner Osmanpaşa, takım oyunu sergilediklerini belirterek, "Haddini bilerek oynadığında başarı geliyor." dedi.

Caner Osmanpaşa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir arkadaşlık ortamının bulunduğunu belirttiği Akhisar Belediyespor'un, çalıştığı kulüpler arasında en düzenlisi olduğunu söyledi.

Sezona çok iyi başladıklarını kaydeden Caner, şöyle konuştu:

"İkinci devreye kötü başladık, toparlandık ama ilk yarı kadar iyi oynayamadık. Biz takım oyunu sergiliyoruz. Belki yıldız oyuncumuz yok ama iyi oyuncularımız elbette var. Takım halinde oynayınca başarı geliyor, haddini bilerek oynamak gerekiyor. Haddini bilerek oynadığında başarı geliyor."


- "Douglao ile iyi bir ikili olduk"

Caner, takımın iyi durumda olmasının bireysel performansını da olumlu etkilediğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takım iyi gittikçe iyi gidiyorsun, hoca da oynatıyor. Takım iyi olunca sen de iyi oluyorsun, gol yemiyorsun, takım halinde savunman iyi oluyor. Takım halinde savunma yaptığımız için savunma ön plana çıktı. İyi gidince de Douglao ile iyi bir ikili olduk. İyi bir sezon geçirdik, inşallah daha iyi olur. Douglao daha rahat bir oyuncu, öz güveni fazla. Risk alıyor ama iyi oyuncu."


- "Beşiktaş hak etti"

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ın bunu hak ettiğini kaydeden Caner Osmanpaşa, "En iyisi onlardı. Fenerbahçe de iyiydi, yıldızları vardı ama futbol olarak Beşiktaş bir adım öndeydi. Beşiktaş bize karşı 5 puan kaybetti ama yine de en iyi takım Beşiktaş'tı bu sene." dedi.

Caner, A Milli Futbol Takımı'nın da iyi bir kadro yakaladığını belirterek, "İyi ve genç bir kadro kuruldu. 5-6 yıl götürebilecek bir kadro. Böyle devam ederse EURO 2016'da iyi işler yapacağına inanıyorum, inşallah daha iyi yerlere gelirler." diye konuştu.


- Caner'in performansı

Bu sezon kırmızı kart cezalısı olduğu Medicana Sivasspor maçı hariç tüm maçlarda görev alan Caner Osmanpaşa, 2 bin 969 dakika sahada kalarak takımın en istikrarlı ismi oldu.

Defansta Douglao ile iyi bir ikili oluşturan Caner, sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilmişti. Savunma oyuncusu, Akhisar Belediyespor'dan önce geçen sene Kayseri Erciyesspor'da 26, 2013-2014 sezonunda ise Trabzonspor'da 8 Süper Lig maçına çıkmıştı.


Yorumlar