Hacıosmanoğlu: Teknik direktörümüz şuanda net, kendisi de çalışıyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktörlerinin belli olduğunu, resmi açıklamayı da gerektiği zaman yapacaklarını söyledi.     Eski yöneticilerin iddialarına cevap vermek için Mehmet Ali Yılmaz...

Google Haberlere Abone ol
Hacıosmanoğlu: Teknik direktörümüz şuanda net, kendisi de çalışıyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktörlerinin belli olduğunu, resmi açıklamayı da gerektiği zaman yapacaklarını söyledi.

    Eski yöneticilerin iddialarına cevap vermek için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Hacıosmanoğlu, açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir soru üzerine teknik direktörlerinin belli olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, “Teknik direktörümüz şuanda net, kendisi de çalışıyor. Resmi açıklamayı da gerektiği zaman yapacağız, kendisinden kaynaklanan bir durumdan dolayı.” dedi.

“OLCAN ADIN'A KALMASINI İSTEDİĞİMİZİ SÖYLEDİM"

    Hacıosmanoğlu, adı Galatasaray ve Beşiktaş’la anılan Olcan Adın’ın durumuyla ilgili soru üzerine de şunları kaydetti:

    “Milli takımın ABD kampından geldi. Olcan ile görüştüm. Kendisine, 'önümüzdeki sene önemli oyuncularla Trabzonspor'da şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturuyoruz. Sen de bu takımın bir parçasısın, önemli bir oyuncususun. Bu takımda yer almanı istiyoruz. Biz maddi manevi her türlü şartı yerine getirmeye hazırız. Senin de burada kalmanı istiyoruz’ dedim. Kendisi de bir takım nedenlerden, aile sorunlarından dolayı ayrılmak istediğini söyledi. Ben de, 'ABD'den yeni geldin, 2-3 günde Türkiye'ye adapte olunmuyor. Bir başka ülkeden bir başka ülkeye geliyorsun. 3-5 gün, bir hafta daha düşün. Kiminle görüşmem gerekiyorsa bu görüşmeleri yapıp senin de olumlu şekilde fikrini değiştirmeni ve Trabzonspor'da kalmanı sağlamak istiyorum. Trabzonspor'da sivrilen bir oyuncunun sürekli İstanbul takımlarına gitmesi hem camianın hem de senin gibi değerli bir oyuncunun itibarını zedeler' dedim. Bunu da dikkate alıp karar vermesini rica ettim. Onun dışındaki gelişmeleri yönetim kurulundaki arkadaşlar oturup değerlendireceğiz. Bizim düşüncemiz nettir, önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayan takımda onu da görmek istiyoruz.”

“O OLDUĞU SÜRECE NORMALLEŞME ZOR”

Bir başka soru üzerine de Fenerbahçe camiasıyla bir sorunlarının olmadığını ifade eden Trabzonspor Başkanı , “Bizim elimizden ilk şampiyonluk çalınmadı. Benim hatırladığım çalınan 4 şampiyonluğumuz var. Bizim mücadelemiz, bu zihniyetin Türk futbolundan çıkması, bütün takımların eşit yarışması. Böylesini bir haksızlık ortada durduğu müddetçe ve bu haksızlıkların baş mimarı olarak o kulübün başkanı koltuğunda oturduğu sürece o zihniyet orada durduğu sürece Trabzonspor’un o insanlarla herhangi bir iletişim kurma ve ortamı yumuşatma adına herhangi bir adım atması bizim dönemimizde söz konusu değil. Ne zaman adalet yerini bulursa, herkes hakkına razı olursa, haklı hakkına kavuruşsa biz de o zaman bütün insanlarla ve diğer camialarla olduğu gibi onlarla da dost olacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

    Transfer çalışmalarının da devam ettiğini dile getiren Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'dan kiralık olarak aldıkları Özer Hurmacı'nın bonservisini almak istediklerini de ifade etti.

    Hacıosmanoğlu, daha önce şike süreciyle ilgili Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz hakkında yaptığı ‘kefilim’ sözleriyle de hata ettiğini itiraf etti. Başkan Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

    “Ama bir insan 'maç satan ailesini satar' dedikten sonra ben inanmak zorundayım. Onu beyan ettim. Kendisi de 'her yerde emek hırsızı diyorsunuz, insanlar bana bakıyor, beni ayır' dedi. Bu cümlelerin sonunda da 'ben bu işin içinde yokum ama benim oyuncularıma alttan çalıştılar' ifadesini kullandı. Bugün Semavi ve Abdurrahman üzerinden Trabzonspor'u lekelemeye çalışan başkandan istirhamımız 'alttan futbolcularıma çalıştılar' dediği kişileri açıklasın. Asıl şikeyi temizleyecek sözler onlardır.”

CİHAN

Yorumlar