Hacıosmanoğlu: Rakip seyircilerin yanyana maç seyrettiği ortamı arzu ediyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, rakip seyircilerin yanyana maç seyrettiği bir ortamın oluşmasını arzu ettiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hacıosmanoğlu: Rakip seyircilerin yanyana maç seyrettiği ortamı arzu ediyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, rakip seyircilerin yanyana maç seyrettiği bir ortamın oluşmasını arzu ettiklerini söyledi.

Başkan Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret ettiği Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'e Trabzonspor Onur Üyelik Belgesi takdim etti. Trabzonspor’un Anadolu’nun sesi olduğunu ifade eden Vali Öz, "Trabzonspor’un geçmişte yaşadığı başarılarla mutlu oluyoruz. O dönem Trabzonspor’un başarısında biraz yerelin, biraz amatör ruhun, biraz hemşehriciliğin, biraz Karadenizliliğin ve biraz da Anadolu’nun ruhu olmasının etkisi vardı. Zamanla futbolun profesyonelleşmesi ve parasallaşmasıyla bir bakıma o süreçte belli sıkıntılar yaşandı. Ancak gelinen noktada Trabzonspor hem futboluyla, hem de diğer spor dallarıyla Trabzon’un, Karadeniz’in, Anadolu’nun ve hatta Avrupa arenasında da Türkiye’nin sesidir. Yöneticisiyle, teknik kadrosuyla, futbolcusuyla ve taraftarıyla değerleri çok yüksek bir kulüptür. Bu kulübü geleceğe taşımak için hep beraber çalışacağız." dedi.

Maçlarda hem saha da hem tribünlerde güzellikler yaşanmasını arzu ettiklerini dile getiren Öz, "Gelen misafir takımıyla, ev sahibi takımla, taraftarıyla omuz omuza olacağı günleri bekliyor ve özlüyoruz. Son maçlarda güzel bir atmosfer oluştu. Seyirci ve tezahürat açısından oluşan bu güzel havanın devam etmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"RAKİP SEYİRCİLERİN YANYANA MAÇ SEYRETTİĞİ BİR ORTAM OLUŞMALI"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Trabzonspor şehrin önde gelen bir markası olduğunu belirtti. Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

"Anadolu insanının bağrına bastığı, Anadolu beyi dediği o dönemlerden başlıyor. Futbol ekonomik olarak geliştikçe ona ayak uydurma konusunda dönemsel sıkıntılar yaşardık. Dönem dönem de başarılar yakaladık. Farklı faktörlerden dolayı engellenmiş olduk ama farklı bir soluk, farklı bir anlayış ile sizin de dediğiniz gibi futbolun eğlence ve şölen olduğunu, geniş kitleleri eğlendiren bir spor olduğunu kamuoyuna anlatmak istiyoruz."

Rakip seyircilerin yan yana maç seyrettiği bir ortamın oluşmasını arzu ettiklerinin altını çizen Hacıosmanoğlu, "Sezonun ilk maçında örnek teşkil etsin diye çocuklarımla beraber Beşiktaş seyircilerinin arasına girerek maç seyrettim. Seyirci yasağını kaldıralım, deplasman yasakları da kalksın, herkes gitsin maçını özgürce seyretsin istiyoruz. Biz de o günleri özlüyoruz. Türk futbolundaki anlayışın kökten değişime uğramasını istiyoruz. Asıl mecrasına taşınması için gerek spor adamlarına, gerekse sizin gibi değerli mülki idare amirlerine ve özellikle burada sporu yönetenlere önemli görevler düşüyor." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar