Hacıosmanoğlu: Hami hoca ile devam etmememizi gerektiren bir durum yok

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör olarak Hami Mandıralı ile yola devam etme ihtimallerinin yüksek olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hacıosmanoğlu: Hami hoca ile devam etmememizi gerektiren bir durum yok

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör olarak Hami Mandıralı ile yola devam etme ihtimallerinin yüksek olduğunu söyledi.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Juventus ile oynayacağı maç için özel uçakla İtalya’ya gitti. Saat 13.00’de Trabzon Havalimanı’ndan hareket eden bordo-mavili kafilede, yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları bulunuyor. Malouda ve Bamba sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken, Soner Aydoğdu, Şahin Aygüneş, Gökhan Alsan ile Mustafa Akbaş da teknik sorumlu Hami Mandıralı tarafından İtalya’la götürülmedi.

Bordo-mavili ekibin, 20 kişilik Juventus maçı kafilesinde şu futbolculara yer verildi: Onur Recep Kıvrak, Zeki Ayvaz, Fatih Öztürk, Mustafa Yumlu, Paulo Herique, Jose Bosingwa, Gustavo Coman, Adrian Mierzejewski, Abdulkadir Özdemir, Emre Güral, Didier Zokora, Zeki Yavru, Yusuf Erdoğan, Olcan Adın, Marc Janko, Alexandru Bourceanu, Aykut Demir, Kadir Keleş, Özer Hurmacı ve Caner Osmanpaşa.

HAMİ MANDIRALI HEYECANLI

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrılmasının ardından takımın emanet edildiği yardımcı antrenör Hami Mandıralı, İtalya’dan umdukları sonuçla dönmeyi arzu ettiklerini söyledi.

Havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran genç hoca, Trabzonspor’un Avrupa’da önemli başarılara imza attığını, buna bir yenisi daha eklemek istediklerini söyledi. Daha önce birçok başarıda futbolcu olarak yer aldığı hatırlatılan Hami, "Bu taraf daha zor ama daha keyifli. Hem keyifli hem zor ama güzel bir skor, güzel bir sonuç her şeyden daha güzel olur. İnşallah oradan umduğumuzu alırız." dedi.

Genç teknik adam, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kendisi ile yola devam edebileceklerine dair açıklamalarıyla ilgili soruya da "Biz görevimizin başındaydık. Onun dışında başka bir şey de düşünmedik. Biz işimize bakıyoruz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Ondan sonraki detayları herkes duyuyor, öğreniyor. Biz şuan işimize bakıyoruz." cevabını verdi.

HACIOSMANOĞLU: HAMİ HOCA İLE DEVAM ETME İHTİMALİMİZ YÜKSEK

Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Hami hoca ile yola devam etme ihtimallerinin yüksek olduğunu belirtti.

Başkan Hacıosmanoğlu, İtalya’ya hareket öncesi havalimanından basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, Trabzonspor’un, Avrupa’da farklı oynadığını hatırlattı.

Rakiplerinin de önemli bir takım olduğuna değinen Hacıosmanoğlu, "Bireysel olarak yetenekli oyuncularımız var. Juventus da iyi futbol oynayan bir takım. Biz mücadele gösterirsek, sahada üstün bir performans gösterirsek oradan iyi bir sonuçla döneriz diye düşünüyorum. İnşallah oyuncu arkadaşlarımız Trabzonspor’a yakışan bir oyun oynarlar ve istediğimiz sonuçla Türkiye’ye döneriz." ifadelerini kullandı.

Hacıosmanoğlu, teknik direktör olarak Hami Mandıralı ile yola devam edip etmeyecekleri şeklindeki soru üzerine ise şunları söyledi:

"Oyuncularla diyalogu iyi olan bir kardeşimiz. Özellikle yabancı oyuncular onun geçmişine saygı duyuyor. Kimse anasından teknik direktör doğmuyor. Öyle bir şansı hak ediyor. Kendisiyle de konuşuyoruz. Bundan sonra Hami hoca ile devam etmememizi gerektiren bir durum yok. Kendisi şuan takımın başında zaten. Hami hoca ile devam etme ihtimalimiz yüksek."
CİHAN

Yorumlar