Hacıosmanoğlu: Bütün kulüplerle dostluğmuzu geliştirmek istiyoruz

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın cezalı olmasına rağmen Trabzon'a gelerek verdikleri dostluk yemeğine katılmasını değerlendiren Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bütün kulüplerle dostluklarını geliştirmek...

Google Haberlere Abone ol
Hacıosmanoğlu: Bütün kulüplerle dostluğmuzu geliştirmek istiyoruz

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın cezalı olmasına rağmen Trabzon'a gelerek verdikleri dostluk yemeğine katılmasını değerlendiren Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bütün kulüplerle dostluklarını geliştirmek istediklerini söyledi.

Anneler Günü vesilesiyle Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Hacıosmanoğlu, huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet etti ve bazı hediyeler verdi. Huzurevi Müdürü Muhammet Durmuş ile yaptığı görüşmenin ardından burada kalanlar ziyaret eden Hacıosmanoğlu, yaşlıların tek tek ellerini öptü.

Çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Hacıosmanoğlu, anneler günü vesilesi ile buraya gelerek burada kalan annelerin duasını almak istediğini belirtti. Hacıosmanoğlu, tüm annelerin evlatları sağken huzur evinde değil de huzur verecekleri ailelerinin yanında olmaları temennisinde bulundu.

BİZ BİZDEN ALINAN OYUNCULARA DEĞİL VERİLİŞ ŞEKLİNE BAKARIZ

Dün akşam Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri dostluk yemeğiyle ilgili soruyu da cevaplandıran Başkan Hacıosmanoğlu, "Ünal beyle konuştuk. O da zamanında Trabzonspor'dan Galatasaray'a oyuncular geldiğini söyledi. Ancak biz bizden alınan oyunculara değil veriş şeklimize bakarız." diyerek, şöyle devam etti:

"Futbolun bir eğlence olduğunu ve herkesin birbiriyle dostane düşünmesi gerektiğini söylüyorum. Burada olmazsa olmazın sportif başarı değil olmazsa olmazın ahlak olduğunu yerleştirmemiz lazım. Biz maçtan önce bütün takımlara yemek veriyoruz. O davetimize cezalı olmasına rağmen Trabzon'a gelip katılmak istediğini söyledi başkan Ünal Aysal. Bütün kulüplerle dostluğumuzu geliştirmek istiyoruz. Bizi tekrar Anadolu takımlarının bir ağabeyi olarak görüyorlar ve bizden çok şey bekliyorlar, hem sahada, hem de saha dışında. Onlara da öncülük edeceğiz Allah nasip ederse."

Bu akşam oynayacakları müsabakayı da kazanıp son haftaya rahat girmek istediklerini dile getiren Hacıosmanoğlu, "Bu kötü sezonda, takımların kötü performans gösterdiği bu yılda, bizim çoktan ikinciliğimizi garantilememiz lazımdı. Avrupa’da başarılı olduk, ligde de dördüncü olursak kendimizi başarılı addetmiyoruz. Galatasaray maçını alıp Antalya'ya rahat girmemiz lazım." dedi.

CİHAN

Yorumlar