Güvenç Kurtar Azerbaycan'da ilk galibiyetini aldı

Azerbaycan'ın Premier Ligi takımlarından Revan'ın teknik direktörlüğünü yapan Güvenç Kurtar, göreve geldikten sonra ilk galibiyetini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Güvenç Kurtar Azerbaycan'da ilk galibiyetini aldı

Azerbaycan'ın Premier Ligi takımlarından Revan'ın teknik direktörlüğünü yapan Güvenç Kurtar, göreve geldikten sonra ilk galibiyetini aldı. Azal takımıyla deplasmanda karşılaşan Kurtar'ın öğrencileri sahadan Adamoviç'in 76'ıncı dakikada attığı tek golle galip ayrıldılar. Gergin geçen maça hakemin Revan'dan bir, Azal'dan 2 futbolcuya maçın ikinci yarısında verdiği kırmızı kartlar damgasını vurdu.
Maçın sonunda basına açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, oyun disiplini yüksek bir takıma karşı galip geldikleri için mutlu olduklarını ve oyunu baştan sona kontrolleri altında tuttukların söyledi. Kurtar öğrencilerinin uzun süredir galip gelememekten dolayı stres altında maça çıktıklarını, kazanılan galibiyetle bu baskıyı yıktıklarını ,bundan dolayı sonraki maçlara daha rahat çıkacaklarını bildirdi.
10 takımlı Azerbaycan liginde Kurtarın takımı Revan, 14 puanla 9'uncu sırada yer alırken lider Karabağ takımının 49 puanı bulunuyor.

CİHAN

Yorumlar