Güvenç Kurtar Azerbaycan'da hezimetle başladı

Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Revan'ın başına teknik direktör olarak getirilen Güvenç Kurtar, ilk maçını farklı kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Güvenç Kurtar Azerbaycan'da hezimetle başladı

Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Revan'ın başına teknik direktör olarak getirilen Güvenç Kurtar, ilk maçını farklı kaybetti. Deplasmanda Bakı FK karşısına çıkan Kurtarın öğrencileri kalelerinde gördükleri 5 gole sadece bir golle karşılık verince sahadan farklı yenilgiyle ayrıldı.

Maçtan sonra basına açıklamalarda bulunan Güvenç Kurtar takım olarak ligin ikinci yarısına çok kötü bir başlangıç yaptıklarını ve çok üzgün olduklarını söyledi. Rakip takımı galibiyete göre kutlatan Kurtar, hazırlık çalışmalarının çok kısa tutulduğunu takımın sadece Antalya'da 10 günlük bir çalışma yapabildiğini söyledi .

Kurtar, çok eksiklerinin olmasına rağmen güzel futbol oynamaya ve futbolu güzelleştirmeye çalıştıklarını belirtti. Tecrübeli teknik adam Azerbaycan'a çok iddialı geldiğini ve kısa sürede eksikleri giderdikten sonra çok büyük başarılara imza atacaklarına inandığını dile getirdi. Kurtar, "Bir daha Revan takımını bu şekilde kimse göremeyecek bu ilk ve sondur.'' dedi.

"DENİZLİ GAYET İYİ"

Kurtar, Mustafa Denizli'nin rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması ile ilgili sorulan soruya önceki akşam kendisini hastanede ziyaret ettiğini ve gayet iyi gördüğünü söyledi.

Güvenç Kurtar, Mustafa Denizli'nin yoğun tempoyla çalışma ve uykusuzluktan dolayı rahatsızlandığını ayrıca gribal enfeksiyon geçirdiğini ifade etti. Kurtar, "Burası Türkiye'den daha soğuk. Mustafa Hoca hem grip hem de bana 'sürmenaj oldum' dedi." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar