Güreşçiler er meydanlarına Canik adına çıkacak

Samsun’da seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, güreşçiler ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Güreşçiler er meydanlarına Canik adına çıkacak

Samsun’da seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, güreşçiler ile bir araya geldi. Yiğit, güreşçilerin artık diğer iller yada kulüpler adına değil, Canik adına er meydanlarına çıkacaklarını söyledi.

Güreşçilerin konuğu olana Yiğit’e sorunlarını anlatan Samsunlu güreşçiler, “Ata sporumuz olan güreşe maalesef Samsun’da ilgi gösterilmiyor. Bunun için ise güreşçilerimiz İstanbul, Ankara ve Antalya gibi illilere gidip buradaki kulüpler yada belediyeler için güreşiyorlar. Bizim tek isteğimiz bize sahip çıkılmasıdır. Bizler Samsun adına güreşmek istiyoruz.” dedi.

Ata sporuna sahip çıkacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, “Allah’ım bize Canik Belediyesi’ni nasip ederse güreşçilerimizi Canik Belediyesi çatısı altında bir araya getireceğiz. Artık er meydanlarına Canik Belediyesi adı altında çıkacaksınız. Benim dedem de 35 yıl güreş yaptı. Güreşi ve tüm sporları çok seviyorum. Canik’te her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar