Güreş Federasyonu Başkanı Aydın:

- "Şahsımın FETÖ ile hiçbir bağlantısı olmadığı güzel ülkemin emniyet, istihbarat ve adalet makamlarınca da teyit edilmiştir"

Google Haberlere Abone ol
Güreş Federasyonu Başkanı Aydın:

ANKARA (AA) - Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Rio Olimpiyatları'nda elde edilen başarıyı gölgelemek isteyenlere dava açacağını belirtti.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, kendisi hakkında "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu" gibi asılsız iddiada bulunanlara karşı sonuna kadar hakkını arayacağını vurguladı.

Bu tür söylemlerin 2016 Rio Olimpiyatları'nın başlamasına kısa bir süre kala kasıtlı olarak yapıldığına dikkati çeken başkan Aydın, "Düşünebiliyor musunuz, ülkemizin en başarılı spor dalı olan ata sporumuz güreşte, dünyanın en büyük spor organizasyonu olimpiyatlarda başkanları sporcularının yanında olamıyordu. Eğer sporcularım bu durumdan etkilenip başarılı olamasaydı, bunun hesabını bu millete nasıl verebileceklerdi." ifadelerini kullandı.

Aydın, açıklamasında, ayrıca şunları kaydetti:

"Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, milli iradeye, milletimize, demokrasimize ve Cumhuriyetimize karşı girişilen 15 Temmuz 2016 tarihli hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ ile benim hiçbir bağlantım bulunmamaktadır. Şahsımın bu terör örgütü ile hiçbir bağlantısı olmadığı güzel ülkemin emniyet, istihbarat ve adalet makamlarınca da teyit edilmiştir. Allah kötü niyetlilere, hainlere, darbecilere ve fitnecilere fırsat vermesin. Bu vesileyle bu hain darbe girişimi sırasında şehit olan kardeşlerime Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı olan kardeşlerime de acil şifalar diliyorum."

Yorumlar