Güney Koreli yıldız oyuncu, yeşil sahalara veda edecek

Güney Kore'nin ünlü futbolcularından Park Ji-sung, sezon sonu ile yeşil sahalara veda edeceğini duyurdu.Güney Kore'nin yıldız oyuncularından Park Ji-sung, bugün düzenlediği basın toplantısı ile sevenlerini üzen bir haberi medya ile paylaştı....

Google Haberlere Abone ol
Güney Koreli yıldız oyuncu, yeşil sahalara veda edecek

Güney Kore'nin ünlü futbolcularından Park Ji-sung, sezon sonu ile yeşil sahalara veda edeceğini duyurdu.

Güney Kore'nin yıldız oyuncularından Park Ji-sung, bugün düzenlediği basın toplantısı ile sevenlerini üzen bir haberi medya ile paylaştı. Geçtiğimiz yıllarda milli takım kariyerine son verdiğini duyuran Park, bugün yaptığı açıklama ile futbolculuk kariyerine sezon sonu ile veda edeceğini ifade etti. Uzmanlar, 33 yaşındaki Park'ın dizindeki problemden dolayı böyle karar vermek zorunda kaldığını düşünüyor.

PARK Jİ-SUNG KİMDİR?

2000 yılında Kyoto takımına giderek profesyonel yaşamına başlayan Park, 2002 Dünya Kupası'nda kendini kanıtlamıştı. Ertesi sene Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına transfer olarak, Güney Kore medyasının gündemine oturan Park, ilerleyen yıllarda da Avrupa'da top koşturmaya devam etti.

2005 yılında Manchester United takımına transfer olan Park, ülkesinde şeref madalyası ile ödüllendirilmişti. Son yıllarda dizinde bir takım problemler yaşayan Park, 2012 yılında beri ise İngiltere'nin Queens Park Rangers takımında oynuyordu. Park'ın yakın zamanda jübilesini ise Güney Kore'nin Suwon takımına karşı oynanan maçta yapacak.

CİHAN

Yorumlar