GSDF Yönetim Kurulu görev bölümü yaptı

- Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Kazancı: - "Etnospor Konfederasyonu ile birlikte kombine çalışmalar sürdürülerek, bu sayede dünya çapında federasyonumuzu ve geleneksel sporlarımızı daha çok insana ulaştırmayı hedefliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
GSDF Yönetim Kurulu görev bölümü yaptı


ANKARA (AA) - Geleneksel Spor Dalları Federasyonu (GSDF) Yönetim Kurulu görev bölümünü gerçekleştirdi.

4. olağan genel kurulda federasyon başkanı seçilen Hakan Kazancı yönetimindeki federasyonda görevlendirme şu şekilde oluşturuldu:

Başkan vekili: Müjdat Bozkır ve Abdulhadi Turus

İcra kurulu başkanı: Mustafa Küçükmeral

Şalvar ve aba güreşi As Başkanı: Şahin Hopur

Kuşak güreşi asbaşkanı: Fahrettin Şolpan

Atlı okçuluk asbaşkanı: Lecent Talha Suluoğlu

Atlı cirit: Mehmet Özgül

Atlı kızak-geleneksel kuşak asbaşkanı: Günal Genç

Rahvan asbaşkanı: Ziya Gökalp Ceylan

Kurullar koordinatörü: Hacı Sürmeneli


Ankara'da gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında konuşan başkan Hakan Kazancı, seçim sonrası yaptığı konuşmadaki vaatlerine tekrar vurgu yaparak, "Etnospor Konfederasyonu ile birlikte kombine çalışmalar sürdürülerek, bu sayede dünya çapında federasyonumuzu ve geleneksel sporlarımızı daha çok insana ulaştırmayı hedefliyoruz." dedi.

Federasyonun herkes tarafından bilinir hale gelmesi için hep birlikte azimle çalışacaklarını belirten Kazancı, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberlik çerçevesinde, duygusallığa yer vermeden, profesyonelce yola devam edeceğiz. Eğitim, ilk ele alınması gereken konumuzdur. Hakemler ve sporcular başta olmak üzere federasyonumuz adıyla anılacak herkes eğitim programlarına dahil edilecek. Geleneksel sporların gençler tarafından bilinirliğinin artması için gerekli fiziki alanların oluşturulması konusunda çalışmalara başladık. Geleneksel sporların ilk, orta ve lise seviyesinde okullar da seçmeli ders olması, üniversitelerde olimpik sporlar seviyesinde sporcular yetiştirmek için üzerimize büyük bir sorumluluk düşmektedir."


Yorumlar