GS Store TIR'ı Tatvan’da

Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi lisanslı ürünlerinin satıldığı Galatasaray Store TIR’ı, Bitlis’in Tatvan ilçesine geldi.Tatvan Yaşam AVM önünde stant açan TIR’ın, pazar gününe kadar Tatvan’da kalacağı belirtildi. Yeni sezon...

Google Haberlere Abone ol
GS Store TIR'ı Tatvan’da

Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi lisanslı ürünlerinin satıldığı Galatasaray Store TIR’ı, Bitlis’in Tatvan ilçesine geldi.

Tatvan Yaşam AVM önünde stant açan TIR’ın, pazar gününe kadar Tatvan’da kalacağı belirtildi. Yeni sezon formalarının ve yeni çıkan ürünlerin yanında kırtasiye malzemelerinin de satışının yapıldığı Galatasaray Store TIR’ı ziyaret eden Galatasaraylılar, kulübe destek olmak için alışveriş yaptı. Galatasaray Store TIR'ı Satış Müdürü Can Vardarbaşı, tüm Galatasaray taraftarlarını alışveriş yapmaya davet etti. “Galatasaraylıyım diyen her taraftarın mutlaka satışı yapılan ürünlerden alması gerekir” diyen Vardarbaşı, “Taraftar kartı olmayan veya yeniletmek isteyen taraftarlarımız da Galatasaray Store TIR'ını ziyaret ederek, kulübümüze destek olmalılar. Muş'tan sonra Tatvan’da bulunmaktan mutluyuz. Galatasaraylılar gereken alakayı gösteriyorlar. Pazar gününe kadar burada taraftarlarımıza satış yapacağız.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar