GRAFİKLİ - Fenerbahçe'yi yoğun fikstür bekliyor

- Sarı-lacivertli ekip, Aytemiz Alanyaspor maçıyla başlayacak 49 günlük süreçte 11 karşılaşmaya çıkacak - Bu periyotta derbi mücadelesinde Galatasaray ve Beşiktaş ile oynayacak Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile 2 kez karşılaşacak - Sarı-lacivertli takım, yarın başlayacak 21 günlük periyotta 6 maç yapacak

Google Haberlere Abone ol
GRAFİKLİ - Fenerbahçe'yi yoğun fikstür bekliyor


İSTANBUL (AA) - EMRAH OKTAY - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoğun bir temponun içine giriyor.

Süper Lig'de yarın Aytemiz Alanyaspor'u Ülker Stadı'nda konuk edecek sarı-lacivertli ekibi, üç kulvarda 49 gün sürecek yoğun bir maç programı bekliyor.

Fenerbahçe, 49 günde 7 Spor Toto Süper Lig, 3 UEFA Avrupa Ligi, 1 de Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak ve ortalama 4,5 günde bir müsabaka yapacak.

Bu karşılaşmaların 6'sında rakiplerini sahasında ağırlayacak Fenerbahçe, 4 maçı ise deplasmanda oynayacak. Sarı-lacivertlilerin Ziraat Türkiye Kupası'nda yapacağı müsabakadaki rakibi ve karşılaşmanın oynanacağı yer ise henüz belli değil.


- İki de derbi maçı oynayacak


Sarı-lacivertli takım, 49 günlük periyotta iki de derbi maç oynayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 20 Kasım'da Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe, 13. haftada ise 3 Aralık'ta Beşiktaş'ı ağırlayacak.


- Manchester United ile iki maç


Sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile yapacağı iki maç ve Zorya karşılaşması da bu periyoda denk geldi.

A Grubu'nda geride kalan iki hafta sonunda 4 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, 20 Ekim'de deplasmanda Manchester United'a konuk olacak. İngiliz ekibini 3 Kasım'da İstanbul'da ağırlayacak sarı-lacivertli ekip, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Ukrayna'nın Zorya takımıyla 24 Kasım'da Ülker Stadı'nda mücadele edecek.


- 21 günde 6 maç yapacak


Fenerbahçe, ayrıca 21 günlük süreçte 6 maç yapacak.

Yarın Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasıyla bu periyodun içine girecek sarı-lacivertli ekip, bu mücadelenin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde 20 Ekim Perşembe günü Manchester United'a konuk olacak. Bu müsabakadan 4 gün sonra ligde Atiker Konyaspor deplasmanına gidecek Fenerbahçe, 30 Ekim'de iç sahada Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde 3 Kasım'da Manchester United ile İstanbul'da oynayacak sarı-lacivertliler, 6 Kasım'da deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.


- Milli takım arası yaramıyor


Fenerbahçeli futbolcular, lige verilen milli takım arasında da dinlenme fırsatı bulamıyor.

Süper Lig'de 6 Kasım'da Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, bir sonraki maçını 20 Kasım'da Galatasaray ile yapacak. İki müsabaka arasında milli maçlar için Spor Toto Süper Lig'e ara verilecek.

Milli takımlara çok sayıda isim gönderen sarı-lacivertli takım, yine bu durumla karşılaştığı takdirde oyuncularını dinlendirme fırsatı bulamayacak.


- Maç programı


Fenerbahçe'nin 49 günde yapacağı maçlar ve tarihleri şöyle:

TarihKulvar Yer Rakip 16 EkimSpor Toto Süper Lig İstanbul Aytemiz Alanyaspor 20 EkimUEFA Avrupa LigiManchester Manchester United 24 EkimSpor Toto Süper Lig Konya Atiker Konyaspor 30 EkimSpor Toto Süper Lig İstanbul Kardemir Karabükspor 3 KasımUEFA Avrupa Ligi İstanbul Manchester United 6 KasımSpor Toto Süper Lig Manisa Akhisar Belediyespor 20 KasımSpor Toto Süper Lig İstanbul Galatasaray 24 KasımUEFA Avrupa Ligi İstanbul Zorya 27 Kasım Spor Toto Süper Lig Rize Çaykur Rizespor 30 Kasım Ziraat Türkiye Kupası Belirsiz Belirsiz 3 AralıkSpor Toto Süper Lig İstanbul Beşiktaş

Yorumlar