Göztepe Kulübü Başkan Vekili Papatya:

- "Transferde doğruları yaparak, iyi bir kadro kurmak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Göztepe Kulübü Başkan Vekili Papatya:

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin başkan vekili Talat Papatya, transferde doğruları yaparak iyi bir kadro kurmak istediklerini bildirdi.

Papatya, yaptığı açıklamada, gelecek sezon teknik direktörlük için Okan Buruk'la vardıkları prensip anlaşmasının ardından resmi imzalar atılmamasına rağmen Okan Buruk'un takım için çalışmalara başladığını söyledi.

Her transfer döneminde olduğu gibi birçok ismin gündeme geldiğini kaydeden Papatya, şöyle konuştu:

"Takımı gençleştirme düşüncemiz var, çok büyük bir hedef koymak istemiyoruz. Transferde doğruları yaparak iyi bir kadro kurmak istiyoruz. Gündemimizde Serkan Balcı ve İbrahim Akın gibi isimler yok. Bu futbolcularla ilgili haberler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. İşlerimizi gizli saklı yapan bir kulüp değiliz, gelişmeleri de en hızlı bir şekilde paylaşmaya çalışıyoruz."

Papatya, biten sezonun son haftalarında teknik direktör Mehmet Aurelio'nun genç oyunculara şans verdiğini belirterek, "Bizler yönetim olarak bundan çok memnunuz. Bu sezon için başarıya aç oyuncuların olduğu bir kadro yapmaya çalışıyoruz. 24 kişilik kadromuzda 15 oyuncumuzu direkt ilk 11'de yer alacak isimlerden, geri kalanları da 23 yaş altında ve daha genç oyunculardan oluşturmayı planlıyoruz." dedi.

Gelecek sezon maçlarını Doğanlar Stadı'nda oynamayı ümit ettiklerini kaydeden Papatya, "Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmeler neticesinde Türkiye'deki bir stattaki passolig sisteminin bu stada nakli konusunda süreç devam ediyor." diye konuştu.

Yorumlar