Gözegir: Nobre ile anlaştığımız yönündeki haberler doğru değil

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Mert Nobre ile anlaşmaya vardığı yönünde çıkan haberlere kulüp yönetiminden yalanlama geldi. Böyle bir transfer çalışmalarının olmadığını dile getiren Kulüp Başkanı Abdülkadir...

Google Haberlere Abone ol
Gözegir: Nobre ile anlaştığımız yönündeki haberler doğru değil

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Mert Nobre ile anlaşmaya vardığı yönünde çıkan haberlere kulüp yönetiminden yalanlama geldi.

Böyle bir transfer çalışmalarının olmadığını dile getiren Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir, "Mert Nobre ile ilgili herhangi bir görüşmemiz olmadı. Bazı internet sitelerinde prensipte anlaştığımız yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor." dedi.

Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Abdülkadir Gözegir, Mert Nobre hakkında çıkan transfer dedikodularına açıklık getirdi.

Gözegir, şu bilgileri verdi: "Böyle bir transfer çalışmamız yok. Mert Nobre ile ilgili herhangi bir görüşmemiz olmadı. Bazı internet sitelerinde prensipte anlaştığımız yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Şuan öyle bir görüşmemiz olmadı. Biz zaten anlaştığım futbolcuları, belediyenin basın birimi ile kamuoyuna bildiriyoruz. Bizden duymadığınız hiç bir şeye inanmayın. Kulübün yayınlamadığı hiçbir habere inanmayın. Mert Nobre ile ilgili haberler gerçek değil. Transfer çalışmalarımız devam edecek." CİHAN

Yorumlar