Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun yeni Başkanı Çetin oldu

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun Ankara'da yapılan 2. Olağanüstü Genel Kurulu'nda 86 delegenin oyunu alan Abdullah Çetin 3.

Google Haberlere Abone ol
Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun yeni Başkanı Çetin oldu

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun Ankara'da yapılan 2. Olağanüstü Genel Kurulu'nda 86 delegenin oyunu alan Abdullah Çetin 3. kez federasyon başkanlığına seçildi.

Federasyonun 2. Olağanüstü Genel Kurulu ile aynı zamanda yeni dönem için güven oyu almış olmanında mutluluğunu yaşadığını belirten Çetin, 8 görme engelli spor branşında devam eden faaliyetlerin daha da ileri seviyelere ulaşacağını söyledi.

2016 Rio Paralimpik Oyunları'na hazırlıklarının tüm hızıyla devam edeceğini ve paralimpik oyunlarında rekor düzeyde madalya kazanma hedeflerinin olduğunu belirten Çetin, demokratik bir ortamda gerçekleşen genel kurulda, genel kurula katılan tüm delegelere de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yapılan seçim sonrasında Abdullah Çetin ve yönetim kurulu kadrosu ile şöyle oluştu;
Yönetim Kurulu:
Abdullah Çetin, Hasan Sayyıdan, Hanifi Sarıaltun, Erol Erdim, Sadık Karayel, Gültekin Karasu, Ümmet Ekici, Fevzi Özer, Mehmet Göktaş, Hasan Duman, Mehmet Tunç, İ. Hakkı Karaca, Şerif Büyükdaş, Recep Yılmazer Ve Kenan Şengeldi.
Denetleme Kurulu:
Abdulkadir Ergin, Nihat Bozok
Disiplin Kurulu:
Prof. Dr. Erkan Küçükgüngör, Ümit Denizkurdu, Kutay Yeşilöz, Ayhan Ersöz, Fatih Aydemir.
CİHAN

Yorumlar