GollerCepte servisi Dünya Kupası heyecanını ücretsiz verecek

Futbol heyecanını cebe taşıyan Turkcell GollerCepte servisi, 2014 Dünya Kupası süresince futbolseverlere, golleri, maç özetlerini, özel videoları ve haberleri ücretsiz izletme imkanı sunacak. Turkcell GollerCepte ile futbolseverler cep telefonlarına...

Google Haberlere Abone ol
GollerCepte servisi Dünya Kupası heyecanını ücretsiz verecek

Futbol heyecanını cebe taşıyan Turkcell GollerCepte servisi, 2014 Dünya Kupası süresince futbolseverlere, golleri, maç özetlerini, özel videoları ve haberleri ücretsiz izletme imkanı sunacak.

Turkcell GollerCepte ile futbolseverler cep telefonlarına gelen linke tıklayarak, istediği zaman istediği yerde Dünya Kupası'nın yıldızlarını izleme şansı yakalayacak. Futbol tutkunu müşteriler için sunulan GollerCepte, 2014 Dünya Kupası heyecanını cep telefonlarına taşıyor.

Dünya Kupası için hazırlanan özel videoları, tüm golleri, maç özetlerini ve kupayla ilgili tüm gelişmeleri ücretsiz cep telefonlarından izleyecek. Ücretsiz üyelik için KUPA yazıp 2222'ye gönderen Turkcell'liler, uygulamanın tüm imkanlarından faydalanabilecek. Cep telefonlarına gelen gol linklerinin yanı sıra, günün maç programı da ücretsiz olarak SMS yoluyla üyelere gönderilecek.

Turkcell GollerCepte ile futbol keyfi Dünya Kupası boyunca da her an futbolseverlerin yanında olacak. Brezilya'da oynanan tüm maç özetleri ve gollerin yanı sıra, geçmiş kupaların yıldızları ile röportajlar, karşılaşma öncesi ve sonrası basın toplantılar ile müsabakaların oynanacağı statların tanıtımları taraftarların cep telefonlarında olacak. Dünya Kupası'nda mücadele eden takımları daha yakından tanımak isteyen futbolseverler ayrıca takımların eleme grubu maçlarında attığı golleri ve performanslarını da yakından inceleme fırsatı bulacak.

CİHAN

Yorumlar