Golf'ün amatör ve profesyonel takımları birlikte yarıştı

Dünyanın dört bir yanında düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (Ladies European Tour, LET) Türkiye ayağında, amatör ve profesyonel oyunculardan oluşan takımlar yarıştı.Golf turnuvasında AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rahmi Koç,...

Google Haberlere Abone ol
Golf'ün amatör ve profesyonel takımları birlikte yarıştı

Dünyanın dört bir yanında düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (Ladies European Tour, LET) Türkiye ayağında, amatör ve profesyonel oyunculardan oluşan takımlar yarıştı.

Golf turnuvasında AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rahmi Koç, Uğur Ekşioğlu, Ahmet Ağaoğlu, Serra Toker, Beyhan Benardete, Fikret Ünlü, Fikret Öztürk ve Ali Özdoğan gibi iş ve cemiyet camiasından önemli isimler bir araya geldi.

2008 yılından beri Mineks International'ın organizatörlüğünde National Golf Kulübü'nde gerçekleşen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı öncesinde 1 profesyonel ve 3 amatör oyuncudan oluşan takımların yarıştığı golf turnuvası gerçekleşti. İş ve cemiyet dünyasının yakından tanıdığı isimlerden oluşan 26 takımın mücadelesi oldukça çekişmeli geçti. Profesyonel bayan golfçüler arasında Laura Davies, Sophie Sandalo, Carly Booth, Melissa Reid, Lee - Anne Pace ve Mireia Prat gibi başarılı isimler vardı. Profesyonel oyuncular Regnum Carya Golf & Spa Resort´ta konakladılar.

CİHAN

Yorumlar