Golfçüler Ardahan'da kamp yaptı

- İstanbul Gençler Golf Akademisi sporcuları, Antalya'da yapılacak Yıldızlar Ligi Türkiye Golf Şampiyonası'na Ardahan'da hazırlandı - Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Akar: "Ardahan'da bir dönemler çayırlarda golf yapanlar, artık sahada daha iyi imkanlarda oynayacaklar" - Golf antrenörü Salmanlı: "Ardahan, milli takım veya başka turnuvalar için yapacağımız hazırlık kamplarını fazlasıyla karşılayacak durumda"

Google Haberlere Abone ol
Golfçüler Ardahan'da kamp yaptı


ARDAHAN (AA) - İstanbul Gençler Golf Akademisi sporcuları, Antalya'da 28 Ağustos'ta yapılacak Yıldızlar Ligi Türkiye Golf Şampiyonası'na hazırlanmak için Ardahan'da bir haftalık kamp yaptı.

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) kampüsündeki Golf Federasyonuna ait sahada yapılan kamp, başarıyla gerçekleşti.

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilent Akar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'ın golfte ev sahipliği yapabilecek bir konuma geldiğini belirterek, bu imkanları sağlayan Golf Federasyonuna teşekkür etti.

Ardahan'ın bundan sonra golfte her türlü etkinliğe ev sahipliği yapabilecek bir kapasitede olduğunu belirten Akar, "Bugün bu gençler burada çok memnunlar. Bu da şu demektir. Ardahan'da bir dönemler çayırlarda golf yapanlar, artık sahada, daha iyi imkanlarda oynayacaklar. Sahada olanlar şampiyonaya daha iyi hazırlanıyorlar. Biz bundan sonra bu alandaki etkinliklere ev sahipliği yapabileceğiz." diye konuştu.

İstanbul Gençler Golf Akademisi Antrenörü Adnan Salmanlı ise Ardahan'da böyle güzel bir tesis olacağını beklemediklerini söyledi. Son derece verimli bir kamp gerçekleştiğini belirten Salmanlı, şunları kaydetti:

"Ardahan, milli takım veya başka turnuvalar için yapacağımız hazırlık kamplarını fazlasıyla karşılayacak durumda. Ben aslında böyle bir tesis beklemiyordum. Ardahan'da sporcuların yetişmesi için ideal bir saha yapılmış. Çok güzel bir kamp programı yaptık. Çok da iyi verim aldık. Buradaki verimi başka sahalarda alamıyoruz. Burada değişik bir atmosfer var. Bir kere her şeyden önce doğal ve sessiz bir ortam."

Sporcular da memnuniyetlerini dile getirdi. Tamer Yazıcı, Ardahan'daki imkanların Antalya'da olmadığını belirterek, "Buradaki imkanlar Antalya'daki kampımızdan daha iyi. Saha, imkanlar güzel. Bunu sağlayan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.


Yorumlar