Gökhan Zan: Galatasararay Avrupa fatihidir

Galatasaray'ın tecrübeli savunmacısı Gökhan Zan, UEFA takımı değil; Şampiyonlar Ligi takımı olduklarını belirterek, "Bize şans vermeyenlere sesleniyorum: Galatasaray, Avrupa fatihidir.

Google Haberlere Abone ol
Gökhan Zan: Galatasararay Avrupa fatihidir

Galatasaray'ın tecrübeli savunmacısı Gökhan Zan, UEFA takımı değil; Şampiyonlar Ligi takımı olduklarını belirterek, "Bize şans vermeyenlere sesleniyorum: Galatasaray, Avrupa fatihidir." dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gökhan Zan, bugünün kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti. Taraftarlarını arkalarına aldıkları zaman neler yapabileceklerini herkese gösterdiklerini dile getiren Gökhan Zan, şöyle konuştu:

"Bu karda bu kışta bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. 16'ya kaldığımız için çok mutluyuz. Eğer boğulacaksak da büyük denizde boğulalım. Biz UEFA takımı değil; Şampiyonlar Ligi takımıyız. Biz aslanlar gibi bugüne kadar geldik. İki kere üst üste 16'ya kaldık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Biz büyük bir takımız. Buradan bütün İtalyanlara, bize şans vermeyenlere sesleniyorum: Galatasaray Avrupa fatihidir."

SEMİH KAYA: SAHA ZEMİNİNE RAĞMEN İYİ MÜCADELE ETTİK

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya ise saha zeminine rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi. Semih Kaya, "Mutluyuz tabi ki ve Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam ediyoruz. İyi bir galibiyet olduğunu düşünüyorum." diyerek, sözlerine şöyle devam etti:

"Taraftarımıza ve takım arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle önemli ve zorlu bir günde bizi yalnız bırakmadılar. Sonuçta iyi mücadele ettik ve güzel bir karşılaşma oldu. Saha zeminine rağmen iyi mücadele ettik gerçekten. Aynı şekilde ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde de bu şekilde oynayıp istediğimiz yerlere ulaşmak istiyoruz."

'Tevez hakkında neler düşünüyorsun?' sorusuna genç futbolcu, "Tevez tabi ki dünya çapında kendini kanıtlamış bir futbolcu. Çok önemli bir futbolcu olduğunu düşünüyorum ve bugünde onunla oynayarak bunu gördüm." diye cevap verdi.
CİHAN

Yorumlar