Gökhan Töre, West Ham United'da

- Milli futbolcu Gökhan Töre: "Merhaba West Ham United taraftarları. Sizin önünüzde futbol oynamak için sabırsızlanıyorum"

Google Haberlere Abone ol
Gökhan Töre, West Ham United'da


LONDRA (AA) - İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Beşiktaş'tan kiraladığı Gökhan Töre'nin videosunu sosyal medya üzerinden taraftarlarıyla paylaştı.

Yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunan "whufc_official" isimli hesapta, West Ham United forması giyen 24 yaşındaki futbolcunun "Merhaba West Ham United taraftarları. Sizin önünüzde futbol oynamak için sabırsızlanıyorum." sözlerinin yer aldığı görüntülü mesaja yer verildi.

Beşiktaş Kulübü'nden üç gün önce Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen açıklamada, "Gökhan Töre'nin geçici transferi ile ilgili olarak West Ham United Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır." ifadesi kullanılmıştı.

Hamburg ve Rubin Kazan takımlarında forma giydikten sonra 2013-2014 sezonunda Beşiktaş'a gelen Köln doğumlu Gökhan Töre, siyah-beyazlı ekipte son üç sezonda 111 maçta oynadı. 19 kez rakip fileleri havalandıran 24 yaşındaki futbolcu, 28 asist yaptı.

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'da kamp yapacak olan Londra ekibi, 11 Temmuz'da Slovacko, 20 Temmuz'da Rubin Kazan ve 23 Temmuz'da da Karlsruhe ile hazırlık maçları yapacak.

Yorumlar