Gökhan Töre Beşiktaş'a geri dönecek mi?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takıma devre arasında geri döneceği iddia edilen Gökhan Töre için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Gökhan Töre Beşiktaş'a geri dönecek mi?
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takıma devre arasında geri döneceği iddia edilen Gökhan Töre için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orman, Gökha Töre için 'Ben evime geri dönmek istiyorum' derse o zaman değerlendiririz" dedi. 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kartal Yuvası açılışında Gökhan Töre, Benfica maçı ve devre arası yapılması planlanan transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın eskisi gibi olmadığını artık daha tecrübeli bir takıma sahip olduklarını belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şunları söyledi: "Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyoruz. Sakatlıklar var ama bahanelere sığınmayacağız, işimizi yapacağız. Tüm camia olarak bu maça hazırlanmış vaziyetteyiz. Benfica maçında 'sessiz tezahürat' yaparak tüm dünyada ses getirmeyi planlıyoruz. Dünyada bir ilki Beşiktaş taraftarı yapacak." 

Beşiktaş Transfere Hız Verdi
Beşiktaş Başkanı, devre arasında taraftara transfer müjdesi vererek "Transfer için dört koldan çalışıyoruz. Scout ekibimiz çalışıyor. Bu gece de Metin Albayrak gidiyor. Devre arasında bir tanesi kesin 2 tane transfer yapmayı planlıyoruz" dedi.

Gökhan Töre, Beşiktaş'a Dönecek Mi?
Orman ayrıca, West Ham'a transfer olan ancak istenilen performansı gösteremeyen Gökhan Töre içinde "Gökhan Töre'yle ilgili bir çalışmamız yok. Gökhan dönmek istiyorsa, aynı Quaresma'nın yaptığı gibi 'Ben evime geri dönmek istiyorum' derse o zaman değerlendiririz. Öyle bugün gitmek istiyorum, yarın geleceğim demek yok" açıklamasında bulundu.

Yorumlar