Gökhan Karaali ve Emin Yalın Batman Petrolspor'a imza attı

İç ve dış transferinde hareketli saatler yaşayan Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor 2 futbolcuyu daha renklerine bağladı. Kırımız beyazlı takım, Gümüşhanespor'dan orta saha oyuncusu Gökhan Karaali ile Tokatspor'dan...

Google Haberlere Abone ol
Gökhan Karaali ve Emin Yalın Batman Petrolspor'a imza attı

İç ve dış transferinde hareketli saatler yaşayan Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor 2 futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Kırımız beyazlı takım, Gümüşhanespor'dan orta saha oyuncusu Gökhan Karaali ile Tokatspor'dan kanat oyuncusu Emin Yalın'ı kadrosuna kattı. Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, Gökhan Karaali ile Emin Yalın ile kadroyu güçlendirdiklerine inandıklarını belirtirken, kamp süresi sonunda eksikliklerimize göre transferi noktalayacaklarını söyledi.

KARAALİ: PETROLSPOR'A LAYIK OLACAĞIM

Geçtiğimiz sezon 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor forması altında top koşturan Gökhan Karaali, köklü bir takıma geldiği için mutlu olduğunu, oynayacağı futbol ile Batman ve Petrolspor'a layık olmaya çalışacağını söyledi.

1989 Frankfurt doğumlu olan kanat oyuncusu Emin Yalın, takıma gelmesinde Başkan Aydın Gülmez'in çok etkili olduğunu belirtirken, "Başarılı olmak için Batman'a geliyorum.

Hırslı ve istekli olarak bu takımda oynayacağım. Taraftarın da sevgisini kazanacağıma inanıyorum. Bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım." dedi.

12 KİŞİ SÖZLEŞME İMZALADI

Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, şu ana kadar transfer edilen futbolcuların isimlerini de açıkladı. İç transferde Emre Yüce, Muhammed Kalkan, Ali Çiçek, Onur Şirin, Hüseyin Rüzgar, Cihan İlkme, dış transferde ise Metin Teker, A. Kemal Özkan, Cenk Cengiz ve Can Morgül, Gökhan Karaali ve Emin Yalın ile resmi sözleşme imzalandığını söyledi.

Görüşmelerin devam ettiğini belirten Gülmez, 1. etap kamp süresi içerisinde kadar eksiklikleri tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

KAMP PAZARTESİ BAŞLIYOR

2014-2015 sezonunun hazırlıklarına 14 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan Petrolspor'da son hazırlıklar yapılıyor. İç ve Dış transfer görüşmelerine devam eden Petrolspor, önümüzdeki pazartesi günü Isparta Davraz'da toplanacak.

27 Temmuz'a kadar Davraz'da çalışacak olan kırmızı beyazlı ekip, 3 günlük aradan sonra Bolu Gerede'de 2. etap kamp çalışması yapacak.

ALT YAPIDAN 6 FUTBOLCU ÇAĞRILIDI

Bu arada bir taraftan şampiyonluğu hedefleyen Petrolspor yönetimi, diğer taraftan da alt yapıdan yetişen 6 futbolcuyu kampa götürüyor.

Hedeflerinin alt yapıdan gelen futbolcuları profesyonel kadroya katmak olduğunu açıklayan Petrolspor kulübü 2. başkanı Hayrettin Gülmez, "Bu sezon ilk etapta 6 futbolcuyu Isparta Davraz kampına götüreceğiz. Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda ve Batman'daki çalışmalar neticesinde bu futbolcuların gelecekleri netleşecek." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar