Gökdeniz Karadeniz kapılarını ilk kez Rus basına açtı

Rubin Kazan takımında top koşturan Gökdeniz Karadeniz evinin kapısını ilk kez Rus basınına açtı.

Google Haberlere Abone ol
Gökdeniz Karadeniz kapılarını ilk kez Rus basına açtı

Rubin Kazan takımında top koşturan Gökdeniz Karadeniz evinin kapısını ilk kez Rus basınına açtı. Rubin TV kanalı "Gerçek Karadeniz" adlı belgeselde Gökdeniz Karadeniz'i anlattı.

Rubin Kazan'a gittiği günden beri saha içi ve dışındaki duruşuyla taraftarların ve takımının gönlünü kazanan Gökdeniz Karadeniz adeta baharını yaşıyor. Belli bir yaşa ulaşmasına rağmen oynadığı oyun ve liderlik vasıflarıyla her geçen gün taraftarları kendine hayran kalırken takımın da vazgeçilmezlerinden oldu.

Rubin TV kanalı Gökdeniz'i taraftarlara daha yakından tanıtmak için "Gerçek Karadeniz" adlı belgesel hazırladı. Belgeselde deneyimli futbolcunun eşi ve ailesi kendisini anlatıyor. Belgeselin büyük bölümü ise Gökdeniz'in İstanbul'daki evinde çekildi.

Belgeselde kendini anlatan Gökdeniz Karadeniz kendini hep futbol oynuyormuş gibi hatırladığını belirtiyor. Gökdeniz, "Galiba bu yüzden hep futbol oynama gibi isteğim var. Kazan benim ikinci şehrim oldu, insanlarını kültürünü, insanlarını kardeşim kabul ettim." diye konuştu.

Gazetecilere evinin kapısını ilk defa açtığını belirten yetenekli futbolcu, "Rubin taraftarı beni seviyor ve ben de onlar beni daha iyi tanısın istedim." dedi.

Soyunma odasında takım arkadaşlarına destek olmaya çalıştığını belirten Gökdeniz, "Devre arasında konuşma yapıyorum, Rusça iyi bilmesem de onlar beni anlıyor. Takımı motive etmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Antrenmanda olsun, maçta olsun kazanmak istiyorum bu galiba annemden bana geçti ama güçlü olmamda babamdan." diye konuştu.

"YENİLGİYİ ASLA KABUL ETMİYOR"

Gökdeniz Karadeniz'in annesi Nilüfer Gökdeniz ise oğullarına nasıl isim verdiklerini anlatırken, "Oğlumun doğumunu beklediğimiz günlerde eşimle deniz kenarında oturuyorduk. Eşim göğe sonra denize baktı ve oğlumuzun isminin Gökdeniz olacağını söyledi." ifadelerini kullandı.

Gökdeniz'in çocukken çok aktif olduğunu belirten anne Nilüfer Gökdeniz, "Hep top oynardı. O galiba doğuştan yenmek için var. Evet yeteneği var, çok çalışıyor ama yenilgiyi asla kabul etmiyor." dedi.

"İDEAL BİRİSİ"

Eşinin sahada başka evde başka birisi olduğunu söyleyen Serra Karadeniz ise yaptığı açıklamada, "Evde çok iyi bir eş ve baba ve benim için ideal birisi. Evde olduğu sürece çocuklara bakmamda yardımcı oluyor, onlarla vakit geçiriyor. Başka ülkede futbol oynayarak bu kadar sevilmesi ve Türkiye'de hala popüler olması beni şaşırtıyor." diye konuştu.

Gökdeniz evine gelen gazetecilere evini gezdirdi. Oturma salonu, mutfak ve çocuklarının kaldığı odalarını gösteren Karadeniz, antika eşyalara meraklı olduğunu belirtti.

Ayrıca, belgesele Karadeniz ailesinin Ocak’ta doğan Toprak isimli çocuklarının hastane çıkışı ve eve getiriş görüntüleri de dahil edildi.

Bu belgeselin Rusya'nın başka televizyon kanallarında da gösterilmesi bekleniyor.
CİHAN

Yorumlar