Giresunspor'da teknik direktör arayışları

- Kulüp başkanı Bozbağ: - "Giresunspor'un şartlarını kabul eden, bu memleketi seven bir isimle anlaşacağız"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor'da teknik direktör arayışları


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, en kısa zamanda yeni teknik direktörü belirleyeceklerini söyledi.

Bozbağ, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, teknik direktör Mustafa Kaplan'ın sözleşmesini feshettiklerini belirtti.

Kaplan'a, Giresunspor'a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Bozbağ, "Mustafa hocaya çok teşekkür etmek istiyorum. Gelirken de bu takıma bir yük vermedi. Giderken de vermedi. Her haliyle çok düzgün bir insan. Her zaman da dost kalacağım, her zaman da ağabey kardeş ilişkimizin devam edeceği bir insan. Camiam adına, yönetim kurulum adına kendisine teşekkür ediyorum. Allah yolunu, açık etsin. Bundan sonraki yaşamında da kendisine başarılar diliyorum." dedi.

Teknik direktörlük için gündemlerine henüz bir ismin girmediğini, bundan sonraki süreçte bazı görüşmelerinin olacağını dile getiren başkan Bozbağ, "Teknik direktör konusunda şu anda bir isim yok. Bu memlekete yakışan, Giresunspor'un şartlarını kabul eden, bu memleketi seven bir isimle anlaşacağız. Benim birinci önceliğim teknik direktörün Giresunspor'un şartlarına uyması." ifadelerini kullandı.


- Vali Karahan, kulübü ziyaret etti


Bu arada Giresun Valisi Hasan Karahan, yeşil-beyazlı kulübü ziyaret etti.

Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Vali Karahan, tesiste bulunan antrenman sahasının yenilenme çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgiler aldı.

Karahan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresunspor'a imkanlar ölçüsünde destek olunduğunu belirterek, yarın temeli atılacak Çotanak Arena'nın tamamlanmasıyla kulübe çok ciddi tesis ve gelir kaynağı kazandırılacağını kaydetti.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Vali Hasan Karahan'a katkılarında dolayı teşekkür etti.


Yorumlar