Giresunspor'da kongreye doğru

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ: -"Gerçekçi bütçe oluşturabilirsek göreve devam edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor'da kongreye doğru

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, kongrede aday olup olmayacakları yönündeki kararı önümüzdeki hafta vereceklerini söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 Haziran Pazar günü kulübün olağan genel kurul toplantısının gerçekleştirileceğini anımsattı.

Gelecek sezon için mali açıdan destek bulmaları halinde kongrede yeniden aday olacaklarını belirten Bozbağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gelecek sezon için en az 12 milyon liralık bütçe oluşturma hedefimiz var. Yönetim kurulu olarak bu kadar ciddi bütçeyi tek başımıza oluşturamayız. Mutlaka ilin mülki amirleri ve Giresun halkından destek görmemiz lazım. Destek bulmak amacıyla da görüşmelere başladık. İlk olarak Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli ile görüştüm. Hafta içinde de Giresun Valisi Hasan Karahan ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile görüşeceğiz."

Yapacakları görüşmelerin ardından ortaya çıkacak sonucu yönetim kurulunda değerlendirerek karara varacaklarını ifade eden Bozbağ, "Biz devamdan yanayız ama hayali bütçelerle de bu yola çıkmayı düşünmüyoruz. Mali sorunlar ve sıkıntılarla boğuşmaktan yorulduk. O nedenle gerçekçi bütçe oluşturabilirsek göreve devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta içerisinde her şey netleşir. Umarım istediğimiz gibi bir sonuç çıkar." diye konuştu.

Futbolcuları Vedat Muriç'in transferi için Gençlerbirliği Kulübünden resmi teklifin geldiğini ancak henüz anlaşma yapılmadığını kaydeden Bozbağ, "Ankara temsilcisi bize resmi teklifte bulundu. Biz de kendilerine istediğimiz fiyatı ilettik. Görüşmelerimiz birkaç gündür sürüyor. Yarın da Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Sayın İlhan Cavcav ile bir araya geleceğiz. Vedat Muriç'in Gençlerbirliği'ne transferi konusu, yapacağımız toplantıda netleşecek." ifadelerini kullandı.


Yorumlar