Giresunspor, yeni sayfa açmak istiyor

- Yeşil-beyazlı kulübün başkan yardımcısı Özkul: - "Yeni teknik heyetimizle yeni bir sayfa açtık, Adana Demirspor maçı da inşallah iyi neticelerin başlangıcı olur"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor, yeni sayfa açmak istiyor


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'de, 20 Kasım Pazar günü Adana Demirspor'u konuk edecek Giresunspor'un başkan yardımcısı İbrahim Özkul, "Yeni teknik heyetimizle yeni bir sayfa açtık, Adana Demirspor maçı da inşallah iyi neticelerin başlangıcı olur." dedi.

Özkul, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın başına geçen teknik direktör Yücel İldiz'in tecrübeli ve deneyimli bir isim olduğunu söyledi.

Hafta başından itibaren yeni teknik direktörle Adana Demirspor maçına hazırlandıklarını ifade eden Özkul, bu maçı çıkışın bir başlangıcı olarak gördüklerini kaydetti.

Yeşil-beyazlı kulübün başkan yardımcısı, taraftarlara güzel bir galibiyet hediye etmek istediklerini belirterek, "İyi hazırlanıp bu zorlu mücadelede gülen taraf olmak istiyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Yeni teknik heyetimizle yeni bir sayfa açtık, Adana Demirspor maçı da inşallah iyi neticelerin başlangıcı olur." diye konuştu.


Yorumlar