Giresunspor "Süper Lig" hedefiyle sezona başlayacak

- Teknik direktörü Kaplan: "Savaşan, sonuna kadar da mücadele eden bir takım oluşturarak gelecek sezon ligi ilk iki arasında bitirmeyi hedefliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor "Süper Lig" hedefiyle sezona başlayacak

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, savaşan, sonuna kadar mücadele eden bir takım oluşturarak yeni sezona Süper Lig hedefiyle başlayacaklarını söyledi.

Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 7 Temmuz Perşembe günü Ankara Kızılcıhamam'da başlayacaklarını belirtti.

Kızılcıhamam'da 14 günlük ilk etap çalışması gerçekleştireceklerini anlatan Kaplan, "21 Temmuz gibi ilk etap çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz. Oyuncularımıza iki gün izin verdikten sonra 19 Temmuz'da ikinci etap için Bolu'da kampa gireceğiz. Burada da 14 gün sürecek ikinci etap çalışmalarının ardından ligi beklemeye başlayacağız." diye konuştu.

Kaplan, yönetimle oyuncu transferleriyle ilgili görüşme yaptığını ve bir liste sunduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Yönetimin belirlediği bazı isimler var. Benim şahsen takip ettiğim yurt içi ve dışında oyuncular bulunuyor. Bunlarla ilgili yönetime bir rapor sundum. İlerleyen günlerde yönetim kuruluyla yapacağımız görüşmeler doğrultusunda transferler gerçekleşecek."

Giresunspor'un geçen sezon Spor Toto Süper Lig'e yükselme fırsatı yakaladığını ancak son anda play-off'a kalamayarak bunu başaramadığını anımsatan Kaplan, "Bu sene yarım kalan işi tamamlamak istiyoruz. Sezona Süper Lig hedefiyle başlayacağız. Savaşan, sonuna kadar da mücadele eden bir takım oluşturarak gelecek sezon ligi ilk iki arasında bitirmeyi hedefliyoruz." değerlendirmesini yaptı.


Yorumlar