Giresunspor, seyircisinin önünde kazanmak istiyor

- Kulüp asbaşkanı Pamuk: "Balıkesirspor maçında kendi seyircimiz önünde inşallah ilk üç puanımızı almak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor, seyircisinin önünde kazanmak istiyor


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'de 28 Ağustos Pazar günü sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı Ercan Pamuk, seyircileri önünde ilk üç puanlarını almak istediklerini söyledi.

Pamuk, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında Altınordu ile berabere kalarak istedikleri başlangıcı yapamadıklarını belirtti.

Balıkesirspor karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade eden Pamuk, "Balıkesirspor maçında seyircimiz önünde inşallah ilk üç puanımızı almak istiyoruz. Takımımıza, kadromuza, teknik ekibimize güveniyoruz. Hatalar oluyor bazen ama biz bir takımız, bu takım yenilirken de takım olarak yeniliyor. Tüm futbolculara ve teknik heyete güvenimiz tam." diye konuştu.

Pamuk, transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, "Santrfor transferimiz hafta içi yüzde 90 bitmiş olacak. Yeni transfer edeceğimiz oyuncu bu hafta takıma katılacak, diye düşünüyorum. Bunun dışında 1-2 mevkiyle ilgili görüşmemiz var, transferi bir veya iki oyuncu daha alıp kapatabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Takımın orta saha oyuncusu Volkan Okumak ise teknik direktör Mustafa Kaplan'ın kendilerini iyi motive ettiğini dile getirerek, "Takım olarak günden güne daha da kaynaşıyoruz. Balıkesirspor maçında inşallah taraftarın önünde üç puanla ayrılmayı düşünüyoruz." ifadesini kullandı.

Defans oyuncusu Igors Tarasovs da üç puanı almak için çalışacaklarını belirterek, "Taraftarlarımızın önünde, berabere kaldığımız Altınordu maçını unutturacağız. Evimizde oynayacağımızdan dolayı heyecanlıyım. Sonuç ve oyun olarak onları mutlu etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.


Yorumlar