Giresunspor play-off şansını son haftaya bıraktı

- Kulüp asbaşkanı Özkul: "Kazanabileceğimiz bir Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında berabere kalarak önemli bir fırsat kaçırdığımız için üzgünüz"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor play-off şansını son haftaya bıraktı

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de 50 puanla 5. sırada yer alan Giresunspor dün deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında golsüz berabere kalarak play-off oynama hakkını son haftaya bıraktı.

Ligdeki son karşılaşmasını sahasında Multigrup Alanyaspor ile oynayacak Giresunspor maçı kazandığı takdirde play-off oynama hakkını elde edecek. Olası bir puan kaybı durumunda ise 6. sıradaki Balıkesirspor ve 7. sıradaki Elazığspor'un oynayacağı maçların sonuçlarını bekleyecek.

Kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanabilecekleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında berabere kalarak önemli bir fırsat kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Son hafta oynayacakları Multigrup Alanyaspor karşılaşmasının ya tamam ya da devam maçı olduğunu vurgulayan Özkul, "Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Bizim hedefimiz play-off ve bu hedefi hala gerçekleştirme şansına sahibiz. 40 yıllık özlemi bitirmek istiyoruz." dedi.

Özkul, Multigrup Alanyaspor'un Süper Lig için sahaya çıkacak olmasının kendilerini ilgilendirmediğini ifade ederek, "Biz seyircimizin de desteğiyle kendi futbolumuzu sergileyeceğiz. Giresunspor'un seyircisiyle bütünleştiğinde neler başardığını herkes biliyor. Kazanmak istiyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar