Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Yamak:

- "Şu ana kadar takımın oynadığı futboldan çok memnunuz"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Yamak:


GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı Nahid Yamak, şu ana kadar takımın oynadığı futboldan çok memnun olduklarını söyledi.

Yamak, gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlık maçlarında 3 galibiyet 1 beraberlik aldıklarını ancak bunların kendileri için ölçü olmadığını belirtti.

Takımdan iyi saha sonuçları almasını beklediklerini dile getiren Yamak, "Herkesin dikkatli olup buraya yapılan yatırımı düşünüp, bu şehri ve bizi sevenleri mutlu etmek için elinden geleni yapması lazım." dedi.

Yamak, kamp sürecinin de olumlu geçtiğini ifade ederek, "Şu ana kadar takımın oynadığı futboldan çok memnunuz. Bizim için şu anda en önemlisi Altınordu maçı. Bu maçtan puanlarla dönmemiz lazım. Lige kadar iyi şekilde çalışıp, takımımız hazır olmalı." diye konuştu.

Forvet oyuncusu dışında transfer düşünmediklerine işaret eden Yamak, "Takıma faydalı olacak bir futbolcu olursa almayı düşünürüz ama şöyle bir baktığınız zaman, defans, orta saha ve kanatlarda yeterli oyuncuya sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Hiçbir zaman Giresunspor'a faydası olmayacak oyuncu almadık. Bundan sonra da almayız." değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar