Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Kazancıoğlu:

- "Ümraniyespor karşısında iyi oyun ve mücadele sonucu 3 puan almayı başardık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Kazancıoğlu:


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Ümraniyespor'u 2-0 yenen Giresunspor'da kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında 90 dakika boyunca üstün bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "İyi oyun ve mücadele sonucu 3 puan almayı başardık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Elazığspor mağlubiyetinin ardından Ümraniyespor'u mağlup ederek yeniden çıkış yakaladık ve üst sıralardan kopmadık." dedi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın kendilerine büyük avantaj sağlayacağını kaydeden Kazancıoğlu, şunları aktardı:

"Sakat oyuncularımız vardı. Onlar bu süre zarfında iyileşerek yeniden takıma dönecek. Sonradan kadroya dahil olan bazı oyuncularımız da tam anlamıyla hazır değildi. Onlar da bu aradan faydalanarak adaptasyon sürecini tam anlamıyla atlatmış olacak. Ligin 7. haftasında 16 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Eskişehirspor maçına tam kadro ve sorunsuz bir şekilde çıkmış olacağız."

Yorumlar