Giresunspor Kulübü Asbaşkanı açıklama yaptı

"Gözümüzü lige çevirdik. Artık çalışmalarımız ve motivasyonumuz bu yönde olacak"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor Kulübü Asbaşkanı açıklama yaptı


TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Gözümüzü lige çevirdik. Artık çalışmalarımız ve motivasyonumuz bu yönde olacak." dedi.

Özkul, iki gün önce Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlup oldukları hazırlık maçında, takımdaki eksiklikleri bir kez daha görme şansı yakaladıklarını söyledi.

Ligin başlamasına bir hafta kaldığını belirten Özkul, "Eksikliklerimizi tamamlıyoruz. Çaykur Rizespor maçından sonra tamamen lige konsantre olduk. Gözümüzü lige çevirdik. Artık çalışmalarımız ve motivasyonumuz bu yönde olacak." diye konuştu.

Özkul, ligde ilk maçlarını Altınordu ile deplasmanda oynayacaklarını anımsatarak, "Çok iyi bir kadromuz var, hocamız hangi 11'i sahaya sürerse sürsün, canla başla oynayıp 3 puan getireceklerine inanıyorum. İnşallah lige iyi başlarız. İzmir'deki taraftarlarımızı da maça bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ'ın transfer çalışmalarını Ankara'da sürdürdüğüne dikkati çeken Özkul, iyi bir santrfor alıp transferi kapatacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar