Giresunspor, Eskişehirspor'dan çekinmiyor

- Kulüp asbaşkanı Özkul: "Futbolcularımızın yürekleriyle oynayarak puan veya puanlar alacağını düşünüyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor, Eskişehirspor'dan çekinmiyor


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 7. haftasında 16 Ekim Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Futbolcularımızın yürekleriyle oynayarak puan veya puanlar alacağını düşünüyoruz." dedi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un güçlü bir ekip olduğunu ancak bu durumun kendilerini çok fazla ilgilendirmediğini söyledi.

Rakiplerinin büyük maliyetli, Giresunspor'un ise küçük maliyetli bir takım olduğuna dikkati çeken Özkul, "Futbolcularımızın yürekleriyle oynayarak puan veya puanlar alacağını düşünüyoruz. Deplasmandan iyi bir sonuçla şehrimize döneceğimizi ümit ediyoruz." diye konuştu.

Özkul, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, TFF 1. Lig maçlarının TRT'den yayınlanacağını bildirdiğini hatırlatarak, "Yayının olması deplasmanda oynayacağımız maçlarda Giresun halkı için iyi olacaktır. Yayın olayı bizim olduğu gibi tüm takımların lehine olur, inşallah aksaksız devam eder." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, yeşil-beyazlı takım, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Atatürk Stadı'nda teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleşen antrenman, koşuyla başladı. Kondisyon çalışmasıyla süren antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdi.


Yorumlar