Giresunspor deplasmandan iyi sonuçla dönmek istiyor

- Teknik direktör Diyadin: - "Önümüzdeki maça çok ciddi hazırlanıp zor bir deplasmandan istediğimiz sonuçla dönmek istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor deplasmandan iyi sonuçla dönmek istiyor

GİRESUN (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak Akın Çorap Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, "Önümüzdeki maça çok ciddi hazırlanıp zor bir deplasmandan istediğimiz sonuçla dönmek istiyoruz." dedi.

Diyadin, Giresunspor Tesisleri'ndeki antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki maçlık seri üzerine Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini ancak enteresan bir maç oynadıklarını söyledi.

Tek kale mücadele ettikleri karşılaşmada ilginç goller yediklerini belirten Diyadin, "Kaçan pozisyonlar, kaçan penaltıyla beraber mağlup olduk. Bu sene bu şekilde çok maçlar oynadık. Önümüzdeki maça çok ciddi hazırlanıp zor bir deplasmandan istediğimiz sonuçla dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Diyadin, üç hafta önce tekrar göreve geldiğini anımsatarak, "Sakat oyuncu çoktu, cezalı oyuncular vardı. Milli maç nedeniyle verilen arada hepsi bir araya gelebilir. Milli araya inşallah iyi gireriz ve iyi hazırlanırız." ifadelerini kullandı.

Akın Çorap Giresunspor, 18 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.


Yorumlar