Giresunspor başkanı: İsterdik ama olmadı

Giresunspor Başkanı Bozbağ, "Şanlıurfaspor karşısında galip gelmek isterdik ama olmadı"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor başkanı: İsterdik ama olmadı
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Şanlıurfaspor karşısında deplasmandan bir puanla döndüklerini belirterek, "Şanlıurfaspor karşısında galip gelmek isterdik ama olmadı." dedi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 3. haftası karşılaşmasında dün gece deplasmanda karşılaştıkları Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldıklarını anımsattı.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını, buldukları golle öne de geçtiklerini ifade eden Bozbağ, şöyle konuştu:
"Maçın geneline baktığımızda üstün olan taraf bizdik. Erken bulduğumuz golle de öne geçtik. İkinciyi hatta daha fazla goller bulmamızı sağlayacak pozisyonlar da yakaladık. Ancak bunları değerlendiremedik. Net bir penaltımız maalesef hakem tarafından verilmedi. Galibiyet için sonuna kadar mücadele ettik. Ama olmadı. Kazanamadığımız için üzgünüz. Yine de deplasmandan alınan bir puan da önemli"

Şanlıurfaspor maçını unuttuklarını, hedeflerinin 17 Eylül Cumartesi günü oynayacakları Manisaspor karşılaşmasına odaklandıklarını dile getiren Bozbağ, "Manisaspor'u sahamızda konuk edeceğiz. Hedefimiz bu zorlu maçı kazanmak. Evimizde fire istemiyoruz O nedenle de Manisaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. 90 dakika da sonuna kadar mücadele ederek hedeflediğimiz 3 puana ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar