Giresunspor Asbaşkanı Kazancıoğlu:

-"Hedefimiz Eskişehirspor deplasmanında galip gelmek ve zirve yarışını sürdürmek"

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor Asbaşkanı Kazancıoğlu:


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, 16 Ekim Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Eskişehirspor'u mağlup etmeyi ve zirve mücadelesini sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürdüklerini belirtti.

Eskişehirspor'un iyi bir ekip olduğunu ve kendilerini çok zor bir karşılaşmanın beklediğini ifade eden Kazancıoğlu,"Milli maç arası, Eskişehirspor karşılaşmasına daha iyi hazırlanmamız için bize büyük avantaj oldu. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Hedefimiz deplasmanda galip gelmek ve zirve yarışını sürdürmek." dedi.

Bu sezon hedeflerinin Spor Toto Süper Lig'e yükselmek ve Giresun halkının 40 yıllık Süper Lig özlemine son vermek olduğunu vurgulayan Kazancıoğlu, şunları kaydetti:

"Hayalimizi gerçekleştirmek için oynayacağımız maçları 3 puanla kapatmalıyız. Rakibimizin kim olduğunun önemi yok. Tüm maçlarımıza 3 puan parolasıyla çıkacağız. Kazanmak için de son ana kadar savaşacağız. Giresunspor'un bu ligde yenemeyeceği takım yok. İnşallah her şey istediğimiz gibi gelişir ve Giresunspor'un 40 yıllık özlemi bu sezon sonunda sona erer."

Yorumlar