Gençlerbirliği'nden, Tarsuslu kadın futbolculara yardım

Gençlerbirliği'nin, zor günler geçiren kadın futbol takımı Tarsus Gençlerbirliği Kulübü'ne gönderdiği sağlık ve spor malzemeleri teslim edildi.

Google Haberlere Abone ol
Gençlerbirliği'nden, Tarsuslu kadın futbolculara yardım
Gençlerbirliği'nin, zor günler geçiren kadın futbol ekibi Tarsus Gençlerbirliği Kulübü'ne gönderdiği sıhhat ve spor malzemeleri teslim edildi.

Gençlerbirliği teknik direktörü Mehmet Özdilek yönünden Ankara’dan gönderilen malzemeler, Tarsus’ta kulüp başkanı Kemal Ceber yönünden teslim alındı.

Ceber, Yunus Emre Stadı’nda gazetecilere yaptığı izahatda, başkan ve teknik direktör Mehmet Ceber’in vefat etmesiyle zor günler geçiren takıma Gençlerbirliği’nin sahip çıktığını belirterek, kendilerine eşofman ve formanın yanı dizi top, tozluk, rüzgarlık, sıhhat materyali ve pabuç gönderildiğini söyledi.

Başta Özdilek olmak üzere Gençlerbirliği kulübüne teşekkür eden Ceber, bu destekle daha da muvaffakiyetli olmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kulüp yöneticilerinden Adalet Demir ise Gençlerbiriliği’nin amatör takımlara sahip çıkmasının aşırı güzel olduğunu anlatım etti.

Konuşmaların arkasından malzemeler kadın futbolculara dağıtıldı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar