Gençlerbirliği'nde deplasman galibiyeti sevinci

- Kırmızı-siyahlı kulübün basın sözcüsü Koç: "Teknik direktörümüz Ümit Özat'ın 'ilk 5-6’ya oynayacak takımımız var' sözünü önemsiyoruz" - "Hocamız güzel bir başlangıç yaparak 'yuvam' dediği Gençlerbirliği’nde hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğini gösterdi" - "Yayın ihalesi sonucunda kulüplerin ekonomik olarak daha da güçleneceğine inanıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Gençlerbirliği'nde deplasman galibiyeti sevinci

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Ali Rıza Koç, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kayserispor karşısında ilk deplasman galibiyetini almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Ali Rıza Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yeni teknik direktörümüz Ümit Özat ile bu sezon ilk maçımızdan galibiyetle ayrılmak hepimizi çok mutlu etti. Ayrıca bu galibiyetin sezon içindeki ilk deplasman galibiyetimiz olması da ayrıca sevindiriciydi." dedi.

Teknik ekip ve futbolcuların milli takım arasını çok iyi değerlendirdiğine dikkati çeken Ali Rıza Koç, "Hem antrenman seviyesi, hem de oyun anlayışı olarak farklılıklarını hissettirdiler. Ümit Özat zaten bu kulübün evladı. Futbolculuğunda bu kulübe olan hizmetlerini kimse inkar edemez. Bizim dileğimiz aynı başarıları, aynı hizmeti teknik direktörlük koltuğunda da devam ettirmesi. O da güzel bir başlangıç yaparak , 'yuvam' dediği Gençlerbirliği’nde hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğini gösterdi." ifadelerini kullandı.

Ümit Özat'ın imza töreninde dile getirdiği "ilk 5-6'ya oynayacak takımımız var" sözünü önemsediklerini belirten Koç, şöyle devam etti:

"Bu hedef hepimizin hedefi. Gençlerbirliği üzerine koyarak ilerleyecek ve kendi altyapısından yetiştirdiği Ümit Özat’a teslim ettiği takımıyla hedefe yürüyecek. Takımımızda altyapımızdan çok sayıda oyuncu bulunması da hem bizim adımıza hem de Ümit Özat adına çok sevindirici, güzel bir birliktelik."


- Yayın ihalesi


Ali Rıza Koç, Süper Lig yayın ihalesinin sonuçlandığını da hatırlatarak, "Digiturk’u tebrik ediyorum. Bu aşamada yoğun bir çaba sarf eden, Türk futboluna değer katan hem kulüplerimize , hem Kulüpler Birliği’ne hem de TFF’ye teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

İhale sonucunda kulüplerin ekonomik olarak daha da güçleneceğine inandıklarını dile getiren Koç, "Biz futboldan kazandığımızı futbola veren bir camiayız. Bu süreçte ekonomik yönden daha da güçleneceğimizi düşünüyorum. Diğer kulüplerimiz de benzer yolları izleyerek hem alt yapılarını geliştirebilir hem de denk bütçe ilkesiyle hareket ederek finansal fair play gibi sıkıntılardan uzak durabilirler." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar