Gençlerbirliği kenetlendi

- Genel sekreter Gürsoy: "Hocamız, futbolcular, yönetim kurulumuz, tüm takım kenetlenmiş durumda" - "Takımdaki havayı kelimelere dökmek zor. Takım içinde aile ortamı var, bunu hep birlikte sağladık"

Google Haberlere Abone ol
Gençlerbirliği kenetlendi


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in ilk 5 haftasını namağlup geçen Gençlerbirliği'nde genel sekreter Sinan Gürsoy, "Hocamız, futbolcular, yönetim kurulumuz, tüm takım kenetlenmiş durumda." dedi.

Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 hafta sonunda 9 puana ulaştıklarını hatırlatarak, "Takımdaki havayı kelimelere dökmek zor. Takım içinde aile ortamı var, bunu hep birlikte sağladık. Futbolcuların gol sevinçlerini görüyorsunuz, bu inanmışlığın, birlikteliğin göstergesi." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez ve futbolculara özverilerinden dolayı teşekkür eden Gürsoy, "Teknik direkörümüz, 'Gençlerbirliği kaybetse de kötü mücadele etmeyecek.' diyor. Biz de böyle düşünüyoruz ve bunun gerçekleşmiş olmasından da yönetim olarak son derece mutluyuz." diye konuştu.

Gürsoy, takımdaki herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Hocamız, futbolcular, yönetim kurulumuz, tüm takım kenetlenmiş durumda. Tabii başkanımız İlhan Cavcav'ın yol göstericiliği en önemli gücümüz. Geçtiğimiz hafta Konya'da, bu hafta da 19 Mayıs Stadı'nda tribündeydi. Başkanımız da takımımızın performansı ve mücadele gücünden son derece memnun."

Ligde sırasıyla Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Gürsoy, "Bu maçlardan alabileceğimiz tüm puanlara talibiz. Özellikle Ankara'da oynayacağımız Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında tüm taraftarımızı ve Ankaralı futbolseverleri tribünlere bekliyoruz. Gençlerbirliği deplasmanının zor olduğunu bir kez daha tüm Türkiye'ye göstermek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar