Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Derbiden zaferle ayrılan ve şampiyonluk yolunda büyük bir motivasyon kazanan Fenerbahçe, bu akşam Gençlerbirliği'ne konuk olacak. 3 puandan başka bir şey düşünmeyen Sarı-Lacivertliler'de Kuyt ve Meireles kart görürlerse, Beşiktaş karşısında oynamaya

Google Haberlere Abone ol
Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?
Derbiden zaferle ayrılan ve şampiyonluk yolunda iri bir motivasyon ele geçiren Fenerbahçe, bu akşam Gençlerbirliği'ne misafir olacak. 3 puandan öteki bir şey düşünmeyen Sarı-Lacivertliler'de Kuyt ve Meireles kart görürlerse, Beşiktaş karşısında oynamayacak. Ayrıca rakip de, Mesut Bakkal yönetiminde çıkışa geçti. Gençler, ligde üst üste 3 maçta da yenilmedi ve 7 puan toplamayı başardı.

Geçtiğimiz hafta Şükrü Saracoğlu’ndaki derbi mücadelesinde Galatasaray’ı yenik etmeyi başaran Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında hayati bir galibiyet elde etmişti. Bu sezon şampiyonluk ve onun yanında getirdiği 4. yıldızı takacak ilk kulüp olmanın hayalini kuran Sarı-Lacivertliler, bir kritik sınava daha çıkacak. Kanarya, bu akşam deplasmanda Gençlerbirliği’nin misafiri olacak. Saat 20.00’deki mücadele, Lig TV’den naklen yayınlanacak. Başkent’teki kapışmada Fenerbahçe, galibiyetten öteki bir şey düşünmüyor. Zirvede kalmaya devam etmek arzulayan İsmail Kartal’ın öğrencileri, derbi galibiyetinin mana kazanması hesabına sahadan 3 puanla ayrılmak zorunda! Fenerbahçe, ligde çıktığı üst üste son 8 deplasman maçında da yenilmedi. Rakip sahadaki son mağlubiyetini 6. haftada Galatasaray derbisinde 2-1’lik neticeyle piyasa Sarı-Lacivertliler’de, Cim Bom’a karşı galibiyeti getiren Dirk Kuyt’ın yanı dizi Raul Meireles de kart sınırında yer alıyor.

Ankara’da kazanamıyor

Eğer bu iki oyuncu bu akşam sarı kart görürlerse, haftaya Beşiktaş’la oynanacak derbide forma giyemeyecekler. Mesut Bakkal’la müşterek çıkışa geçen Gençler’in performansı da dikkat çekici... Kırmızı-Siyahlılar, ligde oynadığı üst üste 3 maçtan 7 puan çıkarttı ve son yenilgisini, 20. haftada Eskişehirspor karşısında 2-1’lik neticeyle yaşadı. Lig’de 3 maçtır mağlubiyeti bulunmayan Gençler, Ankara 19 Mayıs Stadı’nda ise son 5 karşılaşmada galibiyet alamadı. En son 20 Aralık 2014’te Konyaspor’u 5-0’lık değişik skorla geçen Kırmızı-Siyahlılar, peşinden oynanan 5 karşılaşmanın 3’ünü kaybetti, 2 birliktelik aldı.

Yusuf Dursun


Muhtemel 11'ler;

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Hakan , Ahmet Çalık , Tosic, Uğur, Doğa , Gosso , Mervan, Hleb, Landel, El Kabir

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Caner, Emre, Mehmet Topal, Diego, Alper, Kuyt, Emenike (Sow)

STAT: 19 Mayıs

SAAT: 20.00

YAYIN: LiG TV

HAKEM: Halis Özkahya

Kaynak: FANATİK

Yorumlar