Gençlerbirliği: 1 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı)

Stat: Ankara 19 MayısHakemler: Özgür Yankaya, Adil Sinem, Baki Tuncay AkkınGençlerbirliği: Ramazan, Gosso, Ahmet, Kulusic, Tosic, Jimmy, Petrovic, Özgür, Doğa, Ermin Zec, StancuBeşiktaş: Tolga, Serdar, Sivok, Ersan (Dk.

Google Haberlere Abone ol
Gençlerbirliği: 1 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı)

Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakemler: Özgür Yankaya, Adil Sinem, Baki Tuncay Akkın
Gençlerbirliği: Ramazan, Gosso, Ahmet, Kulusic, Tosic, Jimmy, Petrovic, Özgür, Doğa, Ermin Zec, Stancu
Beşiktaş: Tolga, Serdar, Sivok, Ersan (Dk. 13 Escude), Uğur, Holosko, Necip, Veli, Olcay, Gökhan, Almeida
Gol: Dk. 21 Ermin Zec (Gençlerbirliği)

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmasında Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Beşiktaş maçının ilk yarısını ev sahibi ekip 1-0 önde kapadı.

Geçtiğimiz hafta oynanan Elazığspor galibiyetiyle derin bir nefes alan Beşiktaş, ilk yarının son maçında Gençlerbirliği'ne konuk olduğu maçta galibiyeti hedefliyor. Hakem Özgür Yankaya'nın düdük çaldığı maçta verilen para cezası sonrası tutumu olumlu anlamda değişse de Fernandes’e Bilic taviz vermedi ve Portekizli oyuncu Gençlerbirliği karşısında forma giymedi.

Beşiktaş'ta hedef 19 Mayıs Stadyumu’nda kazanıp tatile keyifle girmek. Siyah-beyazlılar’da sakat olan Eneramo, Pedro Franco, Atiba, Oğuzhan ve İsmail ile cezası bulunan Motta forma giymiyor Cezasını tamamlayan Almeida ise Ankara’da Beşiktaş'ın en büyük gol silahı olarak forma giyiyor.

13. dakikada sağ kanattan Gökhan korneri kullandı, defansın kafa ile uzaklaştırdığı topa ceza alanı dışından Uğur sert vurdu top üstten auta çıktı.

20. dakikada Almeida defansın arkasına sarktı, yerden verdiği pasla Olcay kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen Gökhan’la anlaşmazlık yaşayınca siyah-beyazlılar mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi.

21. dakikada Ermin Zec takımını öne geçirdi. Gosso’nun pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Boşnak oyuncu sert ve düzgün vuruşla kaleci Tolga’yı mağlup etti: 1-0.

30. dakikada sol kanattan kaptığı topla ceza alanına giren Uğur’un ortaladığı topa Almeida’nın yaptığı kafa vuruşu etkisiz olunca defans topu uzaklaştırdı.

33. dakikada gelişen kontra atakta ceza alanında topla buluşan Stancu ortasını yaptı penaltı noktasında meşin yuvarlağı kontrol eden Ermin Zec’in vuruşu defanstan döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve Ermin Zec’in attığı golle kırmızı-siyahlılar soyunma odasına 1-0 üstün girdi.
CİHAN

Yorumlar