Gençlerbirliği 0-0 Sivasspor

Gençlerbirliği'ni deplasmanda 5 maçtır yenemeyen Sivasspor'un yüzü yine gülmedi. Sergen Yalçın'la 3'te 3 yaptıktan sonra Galatasaray'a yenilen Yiğidolar, Beşiktaş mücadelesi öncesi Başkent'te de çok önemli 2 puan bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Gençlerbirliği 0-0 Sivasspor
Gençlerbirliği'ni deplasmanda 5 maçtır yenemeyen Sivasspor'un yüzü gene gülmedi. Sergen Yalçın'la 3'te 3 yaptıktan sonra Galatasaray'a yenilen Yiğidolar, Beşiktaş savaşı öncesi Başkent'te de aşırı önemli 2 puan bıraktı.

Başkent’te tatsız tuzsuz bir ilk yarı izledik. Galatasaray’a geçen hafta kaybeden Sivasspor’da Ziya ve İbrahim Öztürk ilk 11’de yoktu. Gençlerbirliği’nde ise yeni hoca Mesut Bakkal’ın kendi kadrosunu oluşturmaya başladığını dizilişten anlamak mümkün. İlk yarıda iyi savunma oluşturan Gençlerbrilği karşısında Sivasspor’un tesirli olamadığını gördük. Bunun beraberinde ev sahibi Gençlerbirliği’nin de gol konumu yoktu. Açıkcası maça dair not bulmada zorlandık. 32’de Petrovic’in şutu üst direkten arka geldi. 36’da Burhan sağ kanattan ceza bölgesine girdi, pasında Sivasspor forvetleri etkisizdi.

Hamleler yetmedi

İkinci yarıda teknik adamların golsüzlüğü bozmak için yaptıkları oyuncu hamlelerini izledik. Sergen Yalçın; İbrahim Akın’ın yerine Musa Sinan ve Utaka’nın yerine Batuhan’ı aldı. Mesut Bakkal ise bu hamlelere Gosso ve Hleb’i oyuna dahil ederek yanıt verdi. 86’da maçın en net pozisyonunda Ahmet Çalık’ın vuruşunu Cicinho çizgiden çıkardı. Öyle bir 90 dakika izledik ki gol atanın kazanacağı bir maçtı. Ancak futbolu yorumlayacak olursak; maçın skoru ile oyun doğru orantılıydı.

90+ Tunç Kayacı

Kaynak: FANATİK

Yorumlar