Gençler "Demokrasi Kampı"nda buluşuyor

- Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 17-31 Ekim tarihleri arasında Antalya Duacı Kampı'nda düzenlenecek organizasyona, 18-22 yaş arasında 220 genç katılacak

Google Haberlere Abone ol
Gençler "Demokrasi Kampı"nda buluşuyor

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, gençler arasında demokrasinin ilke ve değerlerinin yaygınlaşmasını sağlamak ve demokrasi kültürünü pekiştirmek amacıyla "Demokrasi Kampı" düzenlenecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Antalya Duacı Kampı'nda, 17-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek organizasyona, 18-22 yaş grubu arasında 220 genç katılacak. Kampta, "Demokrasiye Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz Darbe Girişimi", "Türkiye'nin Anayasa İhtiyacı", "Türkiye’de İnsan Hakları" ve "Ortadoğu'da Yakın Tarih" konularında seminerler verilecek.

Seminerlerde, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Selim Cerrah, Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cennet Uslu, KSÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Altınöz gençlerle buluşacak.

Yorumlar