Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası yarın Polonya'da başlıyor

Polonya'nın Katoviçe kentinde organize edilecek Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası, yarın başlıyor.Hala Spodek Spor Salonu'nda düzenlenecek ve 6 gün sürecek olan Avrupa Şampiyonası'nda mindere çıkacak Genç Milli Güreşçiler, Polonya'da Türk...

Google Haberlere Abone ol
Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası yarın Polonya'da başlıyor

Polonya'nın Katoviçe kentinde organize edilecek Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası, yarın başlıyor.

Hala Spodek Spor Salonu'nda düzenlenecek ve 6 gün sürecek olan Avrupa Şampiyonası'nda mindere çıkacak Genç Milli Güreşçiler, Polonya'da Türk bayrağını dalgalandırmak ve bol sayıda madalya elde etmek istiyor.

BAŞKAN YERLİKAYA: GENÇLERİMİZE SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ

Katoviçe'de gerçekleştirilecek Avrupa şampiyonasında boy gösterecek Genç Millilerin üst düzey bir mücadele sergileyeceğini dile getiren Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, iyi hazırlandıkları şampiyonadan umutlu olduklarını söyledi.

Türk güreşinin geleceği olan gençlere güvendiğini de belirten Başkan Yerlikaya, "24 kişilik bir sporcu kafilesi ile Polonya'ya gidiyoruz. Burada mindere çıkacak sporcularımızın tümü, önümüzdeki yıllarda bizi büyükler kategorisinde Avrupa ve dünya şampiyonası ile olimpiyatlarda temsil edecekler. Geleceğimiz olan gençlerimize sonuna kadar güveniyor ve en iyi sonuçlarla ülkemize dönmeyi umut ediyorum." şeklinde konuştu.

Teknik Direktörler Yusuf Düzer, Elvan Mert ve Ertuğrul Aydoğdu yönetiminde kürsüde yer alabilmek için mücadele edecek Genç Kadınlar ile Grekoromen ve Serbest Stil Genç Erkekler Güreş Milli Takımları'nda yer alan sporcular şu şekilde:

Büşra Görmüş, Evin Demirhan, Nuray Karadağ, Bediha Gün, Derya Bayhan, Buse Tosun, Sinem Topçu, Gamze Durukan, Emre Demircan, Barış Kaya, Mehmet Ali Daylak, Haydar Yavuz, Murat Ertürk, Fatih Erdin, Yusuf Can Zeybek, Yunus Emre Dede, Doğuş Ayazcı, Ferdi Yörük, Ahmet Uçar, Murat Dağ, Furkan Bayrak, Fatih Cengiz, Fatih Başköy, Tolga Turan.

CİHAN

Yorumlar